Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

12 січня 2010, 14:01 Суспільство
Пасажир двічі зірвав стоп-кран та наставив провідникам синців
Пасажир двічі зірвав стоп-кран та наставив провідникам синців

Двічі зірваний стоп-кран, налякані пасажири, провідники в синцях - таку веселу поїздку влаштував 25-річний молодик тим, хто, на своє лихо, опинився з ним в одному потязі Київ-Луганськ. Чоловік їхав додому зі столичних заробітків, віз дружину й трирічного сина. Доки ті відпочивали в купе, святкував повернення у вагоні-ресторані. Запальнішав із кожною чаркою. Коли пішов курити до тамбуру, себе вже не контролював, сипав лайкою, чіплявся до людей. Провідники зробили зауваження, натомість п'янючий пасажир кинувся на них. Утрьох ледве втримали. Доки боролися, бешкетник примудрився двічі зірвати стоп-кран. До луганської рідні так і не доїхав, лишився із сумськими правоохоронцями.

Затриманий:

- Я смотрю Ваши хроники, с улыбочкой иной раз, но участвовать в передаче у меня никакого интереса нет. И рассказывать тем более.

Олександр Кузьменко, заступник керівника лінійного відділу на станції Суми:

- Стояли люди в тамбуре, он вышел в пьяном виде и затеял драку. Ему сделали замечание, за то, что он в пьяном виде. Потом был срыв стоп-крана и драка еще усилилась. Вовремя работники поездной бригады сообщили нам в линейный отдел, после чего нами были приняты адекватные меры.