Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 січня 2010, 13:04 Суспільство
Жінка отруїла алкоголем двох маленьких дітей
Жінка отруїла алкоголем двох маленьких дітей

Самотня жінка знайшла собі приятелів при чарці - 11-річну дівчинку й 10-річного хлопчика. Мати дітей винаймала кімнату. Коли йшла у справах, господиня помешкання та її гості наливали малим пива, а згодом запропонували міцніші напої. Зрештою діти на 36 годин потрапили до реанімації з алкогольним отруєнням.

Мати-алкоголичка вкотре посварилася з черговим чоловіком. Вирішила орендувати кімнату на сусідній вулиці. Забрала з собою двох дітей і оселилася в самотньої жінки, яка нещодавно поховала сина. З горя запила. І разом зі своїми гостями почала споювати дітлахів.

Анжеліка Степаненко, керівник відділу Куйбишевського РВ міліції м. Донецька:

- Мамы детей дома не было. Нашелся где-то самодельный домашний коньяк, предполагаю, что это была самогонка на определенных травах. Девочка отравилась спиртными напитками, перестала контролировать свои действия и начала дома разбрасывать вещи и книги.

Міцний напій ледве не вбив дітей. Вчасна лікарська допомога та півтори доби в реанімації врятували маленькі життя. Сусіди цю жінку оминають. Адже ніхто не хоче мати справи з п’яницею.

Олена, сусідка:

- Плохо себя ведет очень.

- В каком смысле?

- В смысле, пьяница.

Микола, сусід:

- Она ночью сегодня орала.

- Вы могли бы о ней рассказать? Как вы к ней относитесь?

- А к ней в подъезде все не хорошо относятся.

- Почему?

- Она себя так ведет. Если трезвая, то нормальная, а если выпьет, то тогда…

Те, що 56-річна жінка зловживала алкоголем, знають усі. У міліції додають: квартира могла стати ласим об’єктом для злодіїв.

Анжеліка Степаненко, керівник відділу Куйбишевського РВ міліції м. Донецька:

- Возможно, эту женщину в последние месяцы спаивали, начинали спаивать. Больше, больше, больше... Чтоб она в одном из этих угаров подписала документы на куплю-продажу.

Олександр Токарев, Олександр Осадчий, Донецьк, НТН.