Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

18 грудня 2009, 11:44 Суспільство
Херсон опинився у снігових кайданах
Херсон опинився у снігових кайданах

У регіоні - справжня катастрофа. За добу тут випала небачена кількість опадів. Місто до таких вибриків природи виявилося неготовим. Уранці на роботу не виїхала половина маршруток. Травматизм серед пішоходів зріс у кілька разів.

Та може бути ще гірше, адже спецтехніка у місті майже не працює. Дороги не розчищені. Всі сили рятувальники зосередили на під’їзді до міста, адже на трасі Херсон - Миколаїв утворився 14-кілометровий затор. У ньому застрягли 650 легковиків і 48 фур. Місцями снігові замети сягають двох метрів. Людей із затору почали евакуйовувати. Першими вивезли двох вагітних жінок та викопали з-під снігу матір з дитиною: жінка їхала автомобілем і потрапила в кювет. Загалом із снігового полону визволили вже дві сотні жертв негоди. Туди спрямували машини з пальним, адже в більшості автомобілів скінчився бензин.

В'ячеслав Єрьоменко, керівник ГУ МНС в Херсонській області:

- Зараз розгортаємо містечко обігріву на сорок ліжок, буде палатка розгорнута, там буде лікар, там будуть людям допомогу оказувати. Все, що необхідно на перший період такого лиха.