Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 грудня 2009, 14:06 Суспільство
У Запоріжжі намагалися вбити керівника "Укрпошти"
У Запоріжжі намагалися вбити керівника "Укрпошти"

Стрілянина в кардіологічному центрі Запоріжжя. Там уранці намагалися вбити керівника обласної дирекції "Укрпошти" Олександра Насекана. Невідомий у масці випустив чоловікові у спину дві кулі.

Зухвалий напад на головного запорізького поштаря скоєно приблизно о восьмій ранку на сходах між першим і другим поверхами кардіоцентру. Там Олександр Насекан уже тиждень лікувався. Коли йшов на чергову процедуру, ззаду підбіг невідомий і при численних свідках двічі вистрелив у спину.

Юрій Гайваронський, заступник головного лікаря Запорізької міської клінічної лікарні екстреної та швидкої медичної допомоги:

- Два огнестрельных ранения. Ранения были нанесены сзади через поясничную область, есть два входных отверстия пулевых. Есть повреждения печени. Пройдя через диафрагму, дальше пуля ранила еще и легкое.

Зі слів медиків, 62-річний Олександр Насекан утратив багато крові. До центру екстремальної медицини, що за 300 метрів від кардіодиспансеру, його доправили в шоковому стані й терміново прооперували. Стан пораненого тяжкий, але лікарі вважають, що виживе. Нападник, молодик у темному одязі, з місця злочину зник. Самовидці кажуть, що він забрав у жертви пакет. Більше того, зловмисника бачили в центрі ще напередодні.

Сергей Марченко, керівник відділу Запорізької обласної прокуратури:

- Пока идет процесс сбора информации, как о служебной деятельности так и о личной жизни. Все, что связано с тем, чем занимался, с кем общался, с кем работал Александр Александрович в последнее время.

За фактом замаху на життя порушено кримінальну справу. Правоохоронці стверджують: щоб знайти злочинців, ужито всіх можливих заходів.

Сергій Орлов, Микола Латкин, Запоріжжя, НТН.