Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 листопада 2009, 11:57 Суспільство
Сім'я київського міліціонера мешкає в офісі у знайомих
Сім'я київського міліціонера мешкає в офісі у знайомих

Життя в офісі. Сім'я київського міліціянта змушена мешкати в діловому приміщенні та просити одяг у знайомих. Бо її раптово виселили орендодавці. Деталі з’ясовував наш кореспондент Олександр Дем’янчук.

Діана, мешканка м. Києва:

- Когда клиенты приходят, я всегда нахожусь в этой комнате.

Дев’ятирічна Діянка вже півроку живе за графіком офісного працівника. Навіть під час канікул дивиться телевізора тільки ввечері. Так було не завжди. Мама дівчинки каже - наприкінці 2007-го вони винайняли квартиру в Дарницькому районі.

Марія Власенко, мешканка м. Києва:

- Мы давали в залог 600 доларов. Почему 600 доларов потому что это была пустая квартира и мы договорились на тех основаниях что они делают ремонт.

За півтора року господарі заговорили інакше.

Марія Власенко, мешканка м. Києва:

- Я попросила снизьте стоимость, либо сделайте нормальную квартиру ремонт. Ведь не соответствует цена, либо отдайте 600 доларов. Грубо отвечает и говорит в течении трех дней выесжайте и денег мы вам не должны.

Певного дня Марія не змогла потрапити до квартири. Орендодавці змінили замка. Тимчасовим прихистком став офіс знайомих.

Ольга, працівниця офісу:

- На кухне единственное что стояло это микроволновка ничайника ни холодильника небыло Буквально 2 недели назад завезли холодильник. Ребенку не комфортно нам некомфортно ребенок не может выйти как минимум по своей нужде потомучто в офисе клиенты люди.

Марія каже - переїхати не мають можливості. Шестисот доларів їм не повернули й особистого майна не віддали. Свекруха жінки просила господарів квартири віддати бодай дитячі речі. Відповідь була короткою: Ні, все зайшло надто далеко. Звертайтеся до суду. Натомість, люди звернулися до міліції, але там криміналу не добачили. Маріїн чоловік - слідчий, відповідь колег його здивувала.

Роман Патратій, мешканець м. Києва:

- Мое мнение сдесь присуттвует признаки статьи 356 самоуправство. Но сказали в суд.

Господар квартири Олександр телефоном розповів журналістам, що Марія від початку року не платила за оренду. Жінка каже, то брехня. Є свідки.

Ольга, працівниця офісу:

- Был один раз когда лично я машиной возила машу к нему домой он обяснял мне как проехать и на моих глазах происходил расчет за оренду.

Олександр, господар квартири:

- После того что произошло мне с ними общастся незачем я сразу сказал пусть все вопросы решают через адвоката.

По тому як журналісти свідка втрутилися в ситуацію, Марія повідомила, що Олександр телефонував її свекрусі й погодився на зустріч. Який буде - результат покаже час.

Олександр Дем’янчук. Олександр Мироненко. НТН.