Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 травня 2016, 23:49 Секс і почуття
Відомий криворізький репер виявився педофілом-рецидивістом
Відомий криворізький репер виявився педофілом-рецидивістом

На Дніпропетровщині чоловік, який раніше вже відбував покарання за статевий злочин, зґвалтував 11-річного хлопчика. Наш Артур Терещенко провів власне розслідування і з'ясував: підозрюваний у педофілії - відомий репер. Про "зірку ютуба", якій загрожує до 15 років тюрми.

Це зірка інтернету - вуличний репер на прізвисько "Ромбі". Пародист, бітбоксер, або просто - "Криворізький Емінем". Саме так називають його в рідному місті. Втім, нещодавно соціальні мережі вибухнули приголомшливою новиною: вуличний репер зґвалтував одинадцятирічного хлопчика.

- На кол его посадить! Или по городу в клетке провезти с надписью "я педофил" и дать возможность людям его разодрать!
- Расстрелять с***ку, вернуть смертную казнь!
- Мальчика жалко, жизнь искалечил.

Вже відомо: з хлопчиною, який без дорослих мандрував вечірнім містом, 33-річний репер познайомився під час одного зі своїх імпровізованих виступів. Погрозами та силоміць зловмисник затягнув школяра в безлюдне місце і там скоїв наругу. Упіймали збоченця швидко.

Олександра Сараєва, речниця Дніпропетровської обласної прокуратури:

- Вже після злочину хлопчик покликав, зустрів дорослих, яких покликав на допомогу. Вказав на особу. Дорослі викликали правоохоронні органи, які затримали злочинця.

В обласній прокуратурі приголомшують: підозрюваний в особливо тяжкому злочині - ґвалтівник зі стажем, і додають: цього разу на педофіла чекає значно суворіше покарання.

Олександра Сараєва, речниця Дніпропетровської обласної прокуратури:

- Чоловік раніше вже був засуджений за скоєння аналогічних злочинів. У справі призначена і триває судово-медична експертиза. Одразу після отримання висновків якої справу буде скеровано до суду. Санкціями вказаної статті передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

Втім, сам підозрюваний факту зґвалтування не визнає. У СІЗО чоловік відмовився спілкуватися зі слідчими, утім продовжує читати реп - розважає співкамерників.