Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 квітня 2016, 23:35 Секс і почуття
Збоченця-гастролера затримали в Дніпропетровську
Збоченця-гастролера затримали в Дніпропетровську

У Дніпропетровську впіймали маніяка. Жертвами озброєного чоловіка були продавчині нічних кіосків. Під погрозою автомата зловмисник вдирався до приміщень і робив із наляканими жінками все, що заманеться. Хто він - холоднокровний кримінальник чи психічнохвора людина?

Кілька місяців мешканці житлового масиву "Перемога" жили в страху. В їхньому районі з'явився маньяк.

В'ячеслав Клешня, керівник Соборного відділення поліції Дніпропетровська:

- Здійснює напади на жінок та демонструє їм свої статеві органи.

Усі жертви озброєного автоматом збоченця - продавчині нічних кіосків. Одна з постраждалих змогла намалювати портрет нападника і розповіла, які знущання їй довелося  пережити.

- Під погрозою автоматичної зброї оголив її та задовольнив статеву пристрасть у неприродній спосіб.

Аби затримати гвалтівника, оперативники пішли на хитрість. В кількох крамницях привабливих продавчинь замінили на офіцерів поліції. Тож невдовзі 49-річного нападника упіймали на гарячому.

Дмитро, підозрюваний:

- Ну задержали за то, шо испугал я женщину. Потребовал пиво, сигареты, ну как и чтоб сделала "приятное" - руками.

Дмитро  - тюряжник зі стажем. Свого часу встиг відсидіти за незаконне зберігання зброї. Заборонені речі в чоловіка вилучили і цього разу. Оперативники знайшли рушницю, гранату та багнет. А ось автомат, з яким колишній в'язень нападав на жінок, виявився не справжнім.

Дмитро, підозрюваний:

- Бомжевал, бутылки собирал, и вот это, нашёл манекен автомата в мусорнике. Подумал, попробую... Первый раз получилось нормально, думал, второй раз пойду, ну и пошёл на свою голову.

У поліції з'ясували, що затриманий - гастролер: до міста приїздив із сусідньої області. Тож нині правоохоронці перевіряють, чи не зверталися з подібними заявами жінки у інших районах.

В'ячеслав Клешня, керівник Соборного відділення поліції Дніпропетровська:

- В останній час він проживав на території Харківської області та приїзжав до міста Дніпропетровська з метою скоєння злочинів.

Психічно хвора людина чи холоднокровний кримінальник? Дати відповідь на це питання слідчі обіцяють після проведення судово-психіатричної експертизи. Тим часом мешканців заспокоїли - тепер вони можуть спати спокійно.