Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 березня 2016, 01:28 Секс і почуття
Романтично-драматична історія у Львові
Романтично-драматична історія у Львові

У Львові через нерозділене кохання з шостого поверху вистрибнув хлопець! Та найдивовижніше, що юнак - вижив! Він у важкому стані, але при тямі.

Пані Ольга досі не може оговтатися від побаченого. Юнак упав на землю у неї на очах! Жінка інстинктивно поглядом почала шукати місце, звідки він міг випасти - і на шостому поверсі побачила відчинене вікно.

- От воно зараз привідкрите отак, ото вікно було відкрите повністю. А він впав ось туто. Він отако лежав.

Ольга, свідок:

- Хлопець його тримав, щоб не рухався, поки не приїхала швидка. Питалися, з якого поверху випав, він не сказав нічого. І то, що він зразу почав таке харкотіння, і підняти голову - значить, ми зрозуміли, що він живий.

Історія з романтичним відтінком і драматичним закінченням сталася ввечері. Владислав прийшов до своєї коханої Вікторії, з якою розійшлися півроку тому. Юнак захотів відновити стосунки. Однак дівчина була невблаганною.

Микола Колодій, заступник керівника Шевченківського відділу поліції м. Львова:

- Зайшов до неї в квартиру і почав виясняти свої відносини, пропонував зустрічатись дальше з нею, на що дівчина відмовилася. Після чого в них почалася сварка, і дівчина Вікторія вибігла з квартири.

Залишившись сам, Владислав написав передсмертну записку, підійшов до вікна - й вистрибнув.

Микола Колодій, заступник керівника Шевченківського відділу поліції м. Львова:

- В тій передсмертній записці йшлося про те, що прошу мене не винити у тому, що сталось, тому що я не бачу подальшого сенсу життя без тієї дівчини.

Зараз Владислав - у реанімації у важкому стані. У нього попереду кілька операцій. Медики обережні в прогнозах. Та все ж є шанс, що хлопець таки зможе стати на ноги. Попри численні травми, йому дуже пощастило.

Зоряна Біда, завідувачка відділення Львівської лікарні швидкої медичної допомоги:

- Черепно-мозкова травма легкого ступеню, забій грудної клітки, скелетна травма, перелом кісток тазу, переломи, множинні переломи нижніх кінцівок.

Владислав при тямі, однак нічого нікому не розповідає про свій вчинок. А його кохана Вікторія до лікарні поки не приходила.