Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

13 серпня 2015, 21:13 Секс і почуття
У столиці викрили мережу елітних борделів
У столиці викрили мережу елітних борделів

Столичні правоохоронці викрили мережу борделів, де обслуговували лише ВІП-клієнтів: високопосадовців, бізнесменів, зірок шоу-бізнесу. Тож і гонорари дівчат були в тисячах американських доларів. Тому не дивно, що красуні мають по кілька квартир у Києві та їздять за кермом дорогих машин.

- Чи могли б ви тут?

- Авжеж.

- Це ваші особисті кошти?

- Да. Інших коштів там немає?

- Ні. Я не беру кошти за…

- Це особисто ваші кошти?

Це оперативне відео затримання повії. Клієнт щойно пішов, і ось до помешкання входять правоохоронці. На тумбочці біля ліжка - гонорар за сексуальні послуги. І це не кількасот гривень, а більше тисячі доларів США.

- Свечение. В ультрафиолетовой лампе вы видите. Чи не могли б їх так розкласти? Понятые, что вы видите? Светятся.

Дівчата обслуговували лише ВІП-чоловіків.

Василь Поштак, керівник відділу МВС України:

- Дівчата біля 20 років, які цим займалися, їздять на дорогих іномарках: Лексус, Мазератті і Мерседесах. Мають по 2-3 квартири, які стоять от 100 тисяч і більше. Самі розумієте, який обсяг клієнтів і які там були доходи за заняття цим видом злочинної діяльності.

У сутенерів була своя база клієнтів, це переважно високопосадовці, політики, бізнесмени та зірки шоу-бізнесу.

Василь Поштак, керівник відділу МВС України:

- Ціни були від 1000 до 1500 тисячі і вище за зустріч, тобто за надання сексуальних послуг. Відповідно до клієнтів, ходили високопоставлені чиновники, бізнесмени, які могли позволити дати 1000 і більше доларів, аби зустрітися з відповідною дівчиною.

Надавали сексуальні послуги багатіям дівчата, яким не більше 25-ти років. Усі красуні пройшли жорсткий відбір. Нині четверо сутенерів - засновників інтернет-борделю - затримані.

Василь Поштак, керівник відділу МВС України:

- Було проведено 22 обшуки, в результаті чого нами було вилучено біля 300 тисяч доларів. В дівчат, в яких ми проводили обшуки. Не тільки в сутенерів, в яких проводили обшуки, там вилучено таку величезну суму.

Правоохоронці переконують - це не останні обшуки та затримання.