Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 листопада 2014, 22:32 Секс і почуття
В Херсоні випадковий кавалер ледь не вбив жінку
В Херсоні випадковий кавалер ледь не вбив жінку

Посиденьки в барі з трагічним закінченням. Знайомство в нічному закладі Херсона чоловік і жінка вирішили продовжити вдома. Та замість любовних утіх господиня дістала більше десятка ножових поранень. Залицяльник забрав гроші, підпалив будинок і пішов.

Закривавлену жінку з численними колото-різаними ранами та черепно-мізковою травмою привезли до лікарні в тяжкому стані. До пацієнтки одразу приїхали правоохоронці. Їм вона й розповіла те, що сталося вночі.  

Микола Вербицький, керівник Суворовського РВ мілції в м. Херсоні:

- В день совершения преступления она познакомилась с неизвестным мужчиной, котрого пригласила к себе домой. По месту проживання распивали спиртные напитки. В ходе распития возник скандал из-за того, что неизвестный стал требовать у нее деньги.

Новий знайомий кілька разів вдарив жінку по голові та завдав більше десятка ножових поранень. Обнишпорив оселю й забрав усе цінне - гроші й мобільний телефон, а потім підпалив помешкання. На щастя, під час пожежі господиня опритомніла, виповзла надвір і покликала сусідів. Вони зателефонували в міліцію, швидку та надзвичайникам. Оперативники швидко встановили особу злочинця.

Микола Вербицький, керівник Суворовського РВ мілції в м. Херсоні:

- Был установлен магазин, в котором накануне, перед совершением преступления потерпевшая совместно с подозреваемым приобретала продукты питания и алкогольные напитки. Там была установлена скрытая камера. И мы получили качественное изображение подозреваемого. В течении суток с момента преступления подозреваемый был задержан.

Злочинцем виявився 35-річний чоловік, раніше засуджений за скоєння пограбування та навмисного вбивства. Що й цього разу хотів убити, підозрюваний не приховує. Розповідає - так розлютився, бо його нібито образили в ліжку.

Підозрюваний:

- Вот она меня шо то, курва, в постели ляпнула. Меня перемкнуло, я схватил нож и бахнул. Вот это меня заело, вот это. Я подпалил зажигалкой диван.

- Зачем?

- Я сказал: чтоб убрать следы. Я уже понял, что мне вообще капец…

Тепер палій під вартою. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.