Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 липня 2014, 22:37 Секс і почуття
На Хмельниччині віртуальний роман ледь не скінчився вбивством
На Хмельниччині віртуальний роман ледь не скінчився вбивством

Телефоний роман ледь не закінчився трагедією на Хмельниччині. 15-річна дівчина познайомилася з молодиком і гадки не мала, що її новий приятель не може приїхати в гості, бо сидить у в'язниці. А коли вийшов на волю і вся правда відкрилася, не змирився з відмовою - й захопив заручницями саму кохану, її сестру та подругу з маленькою дитиною.

"Вийшов хлопець із туману, вийняв ножа провчити кохану. Буду різати, буду бити". Страхіття цієї  лічилки пережили двоє сестер у місті Славуті. Якось молодша Аліна заприятелювала телефоном із 24-річним в'язнем.

Затриманий:

- Познайомився я з нею, так, із тюрми, як сидів. Познайомився, вона мою сестру знає, не рідну, двоюрідну. Так ми і познайомилися.

Теплі віртуальні стосунки 15-річної дівчини з рецидивістом тривали поти, поки він не вийшов на волю. І стало зрозуміло, чому друг ніяк не міг прийти в гості.

Аліна, постраждала:

- Він приїхав, я сказала, що я з тобою далі спілкуватися не хочу, він сказав: добре. Надзвонював, надзвонював мені, і в один прекрасний день прийшов до мене з ножем.

У квартирі незговірливу кохану молодик застав у товаристві сестри і їхньої подруги з 4-річним сином. Жінкам непроханий гість заявив - усіх убиватиме.

Наталя, постраждала:

- Причини він не називав. Я його питала, хоч за що, буду знати, хоч за що умирати, кажу. А він каже: неважливо. Буду усіх вбивати. Мені вирішувати - хто буде жити.

Поки молодик сперечався з її сестрою, Наталя спромоглася викликати міліцію. Наряд прибув за кілька хвилини. За цей час жінки подумки прощалися з життям.

Наталя, постраждала:

- Мені серце схопило, впала, лежала. Він просив: вставай. Я не могла встати. Водою подружка обливала. Він мене ногами: вставай, бо буду різати її, вставай бігом. Ногами бив.

Міліціянти почали вмовляти терориста відпустити заручниць. Навіть викликали таксі, аби нападник міг поїхати геть. Він схопив одну з сестер, притулив ножа до шиї і намагався сісти в легковика.

Андрій Матвійчук, керівник відділу Славутського РВ міліції у Хмельницькій області:

- Він сам першим почав задом сідати в автомобіль, і коли на секунду його увагу відволікло, на що сідати. Скориставшись цією неуважністю, я схопив його руку і другою рукою схопив за ножа.

Рецидивіст почав душити жертву і спробував проштрикнути міліціянта. Та нападника хутко скрутили, заручниць визволили. Молодика повернули до камери. Відпочинок у спецапартаментах горе-терориста буде тривалий.

Степан Кшевжинський, керівник Славутського РВ міліції в Хмельницькій області:

- Йому пред'явлено підозру по 4 статтях, зокрема 296 ч.4 - це хуліганство і 129-та, це погроза вбивства відносно цивільних осіб.

Нині сестри свідчать і дякують своїм рятівникам. Та обіцяють бути обережнішими з казками і віртуальних романів більше не крутити.