Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 липня 2014, 20:31 Секс і почуття
В Києві затримали маніяка, який згвалтував більше 10 жінок
В Києві затримали маніяка, який згвалтував більше 10 жінок

Нарешті затримали. Столичні правоохоронці таки схопили оболонського маніяка, котрий з квітня тероризував район. Постраждалих до десятка, переважно молоді дівчата. Злочинець у скоєному зізнався. Каже: заради шматка хліба доводилося грабувати, а непокірних - ґвалтував. Деталі в матеріалі Павла Прядка.

Ця дівчина - остання постраждала від рук оболонського маніяка! З нею він зайшов до ліфта, натиснув кнопку "Стоп" і почав вимагати прикрас і грошей.

Постраждала:

- Я сказала, что не хочу отдавать ему свои деньги потому что они очень тяжело зарабатываются! Ну тогда он сказал, чтоб я вступила с ним в половую связь! Я попробовала вызвать диспетчера! Но очень начал бить меня. 

Після кількох ударів, знову почав вимагати коштовності. Сміливиця не віддала.

Постраждала:

- Набросился и стал бить кулаками по голове, я схватила его за ворот рубашки, опустила вниз, чтобы не получать ударов. И ударила по кнопкам лифта. И как-то практически сразу открылась дверь и я начала кричать.

Врешрі-решт дівчина врятувалася, а злочинець втік без бажаного. Й за кілька годин він був уже в руках правоохоронців.

Володимир Кикоть, помічник керівника Оболонського РВ міліції м. Києва:

- На даний час чоловік зізнався у скоєнні дев'яти злочинів, санкція статті передбачає позбавлення волі стороком від 5 до десяти років.

Тероризувати оболонський район цей сорокарічний чоловік почав ще у квітні. За своїх жертв обирав самотніх дівчат у безлюдних місцях. Залякував, хапав за інтимні місця й грабував. Тих, котрі не корилися - ґвалтував.

Затриманий:

- Ты помнишь, как девушка снимала деньги с банкомата, а сзади нападал.
- Да, помню!
Лицо не помнишь?
-Да!

Свої дії чоловік пояснив просто - здобував на хліб. Як виявилося, раніше він вже мав клопіт із законом, так само - через пограбування. А ось ґвалтував - уперше. Проте ці дії ледь пам'ятає.

Олег Грицак, старший прокурор прокуратури Оболонського району м. Києва:

- Затриманий з міста Золотоноша Черкаської області він офіційно в Києві ніде не працював, так само не мав й столичної реєстрації.

Правоохоронці сподіваються: після того, як обличчя злочинця побачить уся країна - знайдуться й інші жертви кривдника. Їм радять негайно звертатися до міліціянтів. А ось на скільки ґвалтівника посадовлять - невдовзі вирішить суд.