Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 липня 2014, 22:34 Секс і почуття
На Рівненщини п'яний батько згвалтував свою 5-річну доньку
На Рівненщини п'яний батько згвалтував свою 5-річну доньку

Страшний злочин скоєно на Рівненщині. 31-річний п'яний зґвалтував п'ятирічну доньку. Нині дитина в лікарні, а нелюд в ізоляторі тимчасового тримання. З чоловіком мама дівчинки розлучилася два роки тому. Втім, з малою в тата були добрі стосунки, тож жінка спокійно віддала батькові дитину на вихідні.

П'ятирічна дівчинка мешкала з матір'ю, бо два роки тому подружжя розлучилося. Втім, жінка не перешкоджала побаченням дитини з батьком. Так було й вихідними. Чоловік забрав доньку до себе в село Великий Олексин. Удома господар випив і зачинився з малою в кімнаті. Цієї миті до хати зайшла бабуся й побачене її шокувало. Вона забрала онуку, викликала правоохоронців та швидку допомогу. Дівчинку у стані середньої тяжкості відвезли до лікарні. 

Людмила Чучман, гінеколог Рівненської обласної дитячої лікарні:

- То є посттравматичні ушкодження зовнішніх статевих органів. В цієї дитини ми обмежились консервативним лікуванням, хірургічне втручання було непотрібне. На даний час стан дитини задовільний.

Втім, більше, аніж фізичний, лікарів непокоїть психологічний стан постраждалої. Нині з дівчинкою працює психолог. Вона потребує посиленої уваги рідних. А пережити жахіття допоможе лише час. 

Ганна Збанацька, психолог Центру реабілітації дітей:

- У дитини емоційний стан середньої тяжкості. Дитина спантеличена, емоційно не стійка, плаче, згадує про цю ситуацію, особливо, якщо потрібно робити процедури ( уколи), якісь неприємні процедури.

Підозрюваний у зґвалтуванні раніше засуджений не був. Нині він спілкується зі слідчим і чекає на запобіжний захід, який на час розслідування має обрати суд. 

Тамара Лисенко-Куцелик, керівник сектору УМВС України в Рівненській області:

- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 153 ККУ - це насильницьке задоволення пристрасті неприроднім шляхом щодо неповнолітньої. Санкція цієї статті передбачає покарання від восьми до дванадцяти років позбавлення волі.