Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

11 квітня 2014, 22:53 Секс і почуття
У столиці затримали педофіла-гвалтівника
У столиці затримали педофіла-гвалтівника

У центрі Києва правоохоронці спіймали педофіла. Чоловік заманив додому 14-річного підлітка, напоїв вином, а потім зґвалтував. Прибігши додому, хлопець одразу повідомив про знущання батьків.

Передували зустрічі 35-річного педофіла та його 14-річної жертви кількаденні спілкування в інтернеті. Розбудити неабиякий інтерес підлітка зловмисник зумів захопленням комп'ютерними іграми.

Наталія  Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- З даною дитиною він познайомився в соціальній мережі, вони тривалий час переписувалися, спілкувалися, і під час одного з таких спілкувань вони домовились про зустріч. Чоловік запросив хлопця до себе додому.

Гарно накритий стіл і гостинний хазяїн не віщували нічого лихого. Та коли до келихів полилося  вино, спілкування нових друзів стало не товариським.

Наталія  Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Під час розпиття спиртних напоїв він вступив з ним у статтеві зносини. Хлопець прибіг додому, розповіів батькам, а ті звернулися до міліції.

Ґвалтівника затримали того самого дня. Чоловік опору не чинив і одразу зізнався у скоєному. До закінчення перевірки всіх обставин злочину підозрюваний підписав особисте зобов'язання.

- А ви знаєте, що у вашому будинку спіймали  педофіла?

- В перший раз чую. Можливо, щось трапилося без нас.

У столичній п'ятиповерхівці журналістів зустрічають негостинно, спілкуватися ніхто не бажає. Люди кажуть: винуватця неприємної історії не бачили вже кілька днів. Зветься він Ігорем, мешкає сам, часто з'являється напідпитку. Що їхній сусід - педофіл - тут ніхто не вірить. Якщо факт статевого контакту чоловіка з підлітком підтвердять - він може потрапити за ґрати на п'ять років.