Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 серпня 2013, 01:00 Секс і почуття
У Луцьку рецидивіст згвалтував та порізав жінку
У Луцьку рецидивіст згвалтував та порізав жінку

З неволі - в неволю. Чоловік, який щойно вийшов із в'язниці, позбиткувався з 34-річної лучанки. Спочатку згвалтував жінку, а потім ножем, якого завжди носив у кишені, завдав їй 10 ударів.

Його затримали оперативно - за кілька годин по злочині. Підозрюваному 29 років, і майже половину з них він просидів за гратами.

Олександр Терещук, керівник УМВС України у Волинській області:

- Раніше судимий за статтею 185 - крадіжка, судимий за грабунок - стаття 186, судимий за розбійний напад - стаття 187. Півтора місяця тому звільнився із місць позбавлення волі, сам уродженець Рожищенського району.  

Повертаючись опівночі додому, підпилий молодик запримітив самотню пані. Вона хотіла щось придбати в нічному кіоску. Запропонував їй хильнути пива. Жінка погодилася. Та коли парочка опинилася на пустирі, де жодного перехожого, почався конфлікт.

Василь Марчишак, керівник Луцького МВ міліції:

- А саме - зґвалтування. Після чого були нанесені ножові поранення. Як він заявив, хотів її позбавити життя з метою приховування злочину. Також потім він заволодів її двома мобільними телефонами і сумочкою.

Постраждала вижила. До тями прийшла вже за хвилин сорок. Долаючи страх і знемагаючи від болю, дісталася під'їзду багатоповерхівки. Почала кричати - люди викликали міліцію і швидку.

Руслан Мельник, анестезіолог Луцької міської клінічної лікарні:

- Потерпіла з множинними різаними ранами обличчя, шиї, тулуба. Яка була прооперована, надана уся необхідна допомога. Зараз проводиться післяопераційна терапія, вона перебуває у відділенні анестезіології. Стан - тяжкий.

Кривдника молодиці міліція шукала три години. З прикметами допомогла продавчиня, в якої парочка купувала алкоголь. Нині гвалтівник в ізоляторі й кається: мовляв, не знає, що на нього найшло.

Анатолій, підозрюваний:

- Сели, попили пива, пообщались, и я ей взял заломил руку и потянул в сторону школы. И там это все началось…

- А для чого ви її порізали?

- Не знаю. Не могу этого сказать. Что-то в голову зашло - я ничего не контролировал.

Молодик відповідатиме одразу за чотирма статтями кримінального кодексу. Назад до в'язниці, з якої вийшов лише півтора місяця тому, нелюд повеернеться щонайменше років на десять.