Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

1 липня 2013, 21:29 Секс і почуття
У Миколаївській області міліціонерів звинувачують у жорстокому згвалтуванні
У Миколаївській області міліціонерів звинувачують у жорстокому згвалтуванні

Моторошна історія збурила вихідними Миколаївську область. Там троє нелюдів жорстоко побили та зґвалтували 29-річну жінку. Своїми кривдниками постраждала назвала трьох земляків: таксиста і двох працівників місцевого райвідділку міліції. Згодом з'ясували, що один із них - племінник прокурора Заводського району Миколаєва.

29-річна Ірина вже кілька днів у нейрохірургічному відділі лікарні швидкої допомоги Миколаєва. Їй вже зробили дві операції.

Ігор Скоропад, заввідділу лікарні швидкої допомоги м. Миколаєва:

- Поступила в важкому стані, зараз стан в принципі середнього ступеня важкості. Зараз стан стабільний.

Відкриті перелами черепа, гематоми та розірвана губа - так для Ірини закінчилася нічна зустріч з трьома земляками в селищі Врадівці.

Ірина, постраждала:

- Відкривається машина: дєвушка, сідайте, ми вас підвезем. Я кажу: ні, мені недалеко, тут додому близько. Хтось сзаду схватив, просто силою схватив за руку і затянув в машину.

Нелюди відвезли жінку в лісосмугу, де жорстоко побили та зґвалтували.

Ірина, постраждала:

- Били кулаками, може, ще чимось, потому шо на голові 5 ілі 6 рєзаних ран. Зашивали мені голову. Один з них, по-моєму, Держак Євгеній, посадив мене назад і став мене насилувати. Той, шо за рулем був, Ребененко, бив мене в голову, тому шо я плакала, просила.

Нападників Ірина добре знала, двоє з них - працівники Врадівського райвідділу міліції, третій - місцевий таксист.

Ірина, постраждала:

- Це було двоє міліціонерів, Держак Євгеній і Полищук, я забула, як його звати. Це точно. А таксист за рулем - Ребененко. Точно були міліціонери, бо вони врадівські міліціонери. Я там живу, у цьому селищі. Я їх добре знаю. Я ніколи з ними не общалась, але знаю, що вони міліція.

Новина про гвалтівників у формі обурила селище. Місцеві зібралися під будівлею міліції, вимагаючи взяти нападників під варту. Міліціянта Поліщука та таксиста  Рябиненка вже схопили. Їхній спільник Дрижак - досі на волі, він стверджує: коли скоєно напад, був на робочому місці в райвідділі. У прокуратурі обласного центру підтвердили - заарештований Дмитро Поліщук є племінником прокурора Заводського району Миколаєва. І запевнили - цей факт у жодному разі не вплине на перебіг слідства.