Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 червня 2013, 22:41 Секс і почуття
На живця ловили повій у Харкові
На живця ловили повій у Харкові

У Харкові нечуваний вилов нічних метеликів - міліція влаштувала масове полювання на повій. На нічних вулицях міста назбирали два автобуси жриць кохання. Новеньких узяли на облік, вже відомих правоохоронцям - відрядили на медичне обстеження, і всіх - оштрафували. Надання платних інтимних послуг закон вважає адміністративним порушенням.

Повій на вулицях Харкова міліція ловила "на живця". В авангарді - оперативник удає клієнта. Домовившись про "спільне дозвілля" з дівчиною на узбіччі, показує їй посвідчення й обережно, попід ручку супроводжує до автобуса.

- Здрасьте. Заходите, пожалуйста. Аккуратненько, дверь. Девочки, телефончики выключаем.

В автобусі дівчата на будь-який смак і статок: різного віку і статури, кольору очей і волосся. Усі ховають обличчя від камери. Затриманих міліція доправляє до райвідділу - для профілактичних розмов.

Олег Гринь, старший оперуповноважений ГУ МВС України в м. Харкові:

- 37 гражданок, занимающихся проституцией на территории города Харькова. Точнее - на улицах города. С данными гражданками была проведена профилактическая беседа о недопущении занятия проституцией. Решается вопрос о привлечении к админответственности, штрафу за занятие проституцией.

Професійно, як у розмові з клієнтом, міліціянтам кожна розповідає одну й ту саму історію. Продаватися змусило життя: самотня, виховує маленьких дітей, грошей не вистачає.

Марина, затримана:

- Трудное материальное положение. Маленькие дети. Нигде не работаю, потому что дети часто болеют. Если бы была альтернатива, чтобы прокормить детей, я, конечно, бы этим не занималась. Сожалею, но выхода пока у меня нет.

Світлана, затримана:

- Занимаюсь уже год. У меня, дело в том что двое детей, и не хватает денег на питание, на одежду. Я работала и на Барабашово, работала и в магазинах. У меня просто такая ситуация сложная. Мужа нет, я живу сама, детей воспитываю сама, денег не хватает. Пришлось так вот… заниматься.

- Сколько стоят ваши услуги?

- 150 гривен.

За результатами цієї облави картотека міліції поповнилася. Загалом в інформаційній базі правоохоронців Харкова сімсот повій.