Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 червня 2013, 01:32 Секс і почуття
В Івано-Франківську море крові через ревнощі
В Івано-Франківську море крові через ревнощі

З лікарні до в'язниці найімовірніше потрапить коханець-невдаха на Прикарпатті. Днями в Івано-Франківську сталася майже шекспірівська драма. Молодик завдав ножових ран колишній подрузі, а потім спробував накласти руки й на себе.

Звичайна багатоповерхівка у спальному районі. Саме тут винаймала квартиру дівчина, яка навчалася в місцевому виші. Сама приїхала з сусіднього Закарпаття. Певного дня до неї без попередження приїхав колишній коханий. Що саме відбулося між ними, ніхто сказати не може. Проте нині парочка в лікарні з ножовими ранами.

Анатолій Богуш, заввідділу Івано-Франківської міської лікарні:

- Одне ножове поранення з пошкодженням грудної клітки, черевної порожнини, з пошкодженням плеврального синусу, діафрагми і печінки - це в дівчинки, в хлопця - проникаюче поранення черевної порожнини, без пошкоджень внутрішніх органів. Хлопець наніс собі поранення самостійно.

На закривавлені тіла натрапила господиня квартири. Сусіди кажуть: вона вчасно нагодилася, інакше постраждалі б померли.

Октябрина, сусідка:

- Відкриває хату, лежить на підлозі дівчина, лежить на підлозі хлоп, море крові і отакий от ножака.

Наполохана жінка одразу викликала правоохоронців та швидку. Обидвох постраждалих терміново прооперували. Стан 25-річного молодика - задовільний. Студентки - тяжкий. З прогнозами медики не поспішають. Біля палати чергують міліціянти. Журналістів, поки триває слідство, туди не пускають. Правоохоронці лише повідомили - парубок приїхав, щоб повернути кохану.

Костянтин Кулак, керівник сектору УМВС України в Івано-Франківській області:

- Він їй багато дзвонив, вона не брала трубку, тому він приїхав у місто Івано-Франківськ, дізнався, де вона проживає, і біля квартири її чекав. Почалась сварка, після чого він наніс їй ножове поранення, заніс в квартиру і наніс ножове поранення собі.

Тепер ревнивий парубок після одужання може потрапити за грати.