Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 червня 2013, 00:38 Секс і почуття
Під Києвом ревнивого стрільця брали штурмом
Під Києвом ревнивого стрільця брали штурмом

На Київщині в місті Ірпені ревнивець тяжко поранив коханця своєї співмешканки, а сам забарикадувався на власному горищі. Усю ніч правоохоронці вели перемови зі стрільцем, а вранці захопили його штурмом.

Галас і звуки, схожі на постріли, пані Галина почула приблизно опівночі.

Галина, мешканка м. Ірпеня:

- Началось щось, ну шум дуже сильний. Я чула шуми ноччю, но не могла зрозуміти, що за шуми. І сусідська собака просто виривалася.

Жінка не наважилася вийти надвір, бо каже, з сусідами їй не поталанило. Часті нічні гуляння, гучна музика до ранку, невідомі чоловіки та жінки з неадекватно поведінкою.

Галина, мешканка м. Ірпеня:

- Від людини, яка веде себе неправильно, можно ожидать що угодно. Тим паче, йому щось у голову стрельне, він піде мені ще хату підпалить чи що-небудь зробе.

Та коли вранці побачила, що сусідський будинок відмежований червоно-білою стрічкою й повсюди ходять правоохоронці, зрозуміла - вночі сталася трагедія.

Галина, мешканка м. Ірпеня:

- Будь-ласка, тут не ходіть, бо тут проходять навчання. Тут було оцеплення і вони фактично на цю територію нікого не пускали.

Виявилося - 53-річний господар напередодні увечері зайшов додому й побачив неочікувану картину. Його співмешканка втішалася зі своїм колишнім. Сварка, яка виникла між чоловіками, закінчилась стріляниною.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- Співмешканець дістав зброю і здійснив постріл у чоловіка. Чоловік був поранений, а сам цей стрілявший з місця пригоди зник.

Пораненого коханця доправили до лікарні, а господар забарикадувався на горищі власного будинку. Перемови з ним тривали всю ніч. Вранці правоохоронці вирішили штурмувати засідку. Затримали хазяїна за лічені хвилини без жодного пострілу.

Микола Жукович, керівник відділу ГУ МВС України в Київській області:

- На сьогоднішній момент слідчі вже допитують підозрюваного, він їм розповідає причини і з'ясовують, де захована зброя.

За свій зухвалий злочин ревнивцеві загрожує до 15 років ув'язнення.