Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 липня 2012, 23:53 Секс і почуття
У Маріуполі пастора звинувачують у розбещенні неповнолітніх
У Маріуполі пастора звинувачують у розбещенні неповнолітніх

Злочин з іменем Бога на вустах. У Маріуполі пастор Церкви Ісуса Христа розбещував неповнолітніх дівчат. Про бурхливе статеве життя панотця знали всі віряни, але боялися говорити через кару небесну.

Секс з неповнолітніми дівчатами був звичною справою для пастора. 60-річний чоловік не соромився виявляти свої збочені нахили і на загальних зборах. Мешканці будинків, розташованих поряд з церквою, не раз скаржилися на вірян. Дійства, які влаштовували там, називають вакханалією.

Галина Ткаченко, свідок:

- Это было шумно для нас, это было нагло. На мои замечания они реагировали иногда наоборот. Аура эта чувствовалась. Здесь собирались дети, и у них был взгляд нездоровый.

Парафіяни церкви жодним чином не могли заперечити діям пастора-збоченця.

Наталя Іванівна, колишня адептка Церкви Ісуса Христа:

- Брал расписки от девочек, что ему позволено прикасаться к ним в любых местах для исцеления. Со старух не брал. Только у молодых женщин и молодых девчат.

Микола Дорофеєв, колишній адепт Церкви Ісуса Христа:

- Девочки были еще несовершеннолетними и он растлевал их. Когда люди начинали говорить, что домогательства к девочкам, их просто выкидывали и больше не пускали в собрание.

Колишніх адептів церкви не лише не пускали на збори, а й погрожували.

Олег Звєрев, пастор церкви Царства Божого:

- Когда он начал приставать к моей жене, я выступил против этого прилюдно. После этого на меня начались доносы ему. После этого мне и моей жене начали угрожать изнасилованием, вывозом в лес и отрезанием всего, что только можно.

Залякане подружжя мусило на якийсь час сховатися в знайомих у Луцьку. У міліції кажуть, що підозрюваний 2000-го року вже був засуджений за розбещення неповнолітніх, але відбувся умовним покаранням.

Андрій Небитов, заступник керівника управління ГУМВС в Донецькій області:

- Получив 2 года лишения свободы, он тут же был амнистирован, соответственно не сделал правильных выводов и не стал на путь исправления. Фактически тяга к совращению несовершеннолетних у него осталась.

Пастора-збоченця затримали кілька днів тому, але нині він - у лікарні через проблеми зі здоров'ям. Медики вважають його стан задовільним. Журналістів до палати не пустили. В обласній прокуратурі наполягатимуть на арешті панотця-розпусника. Кривдникові неповнолітніх загрожує до трьох років ув'язнення.