Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 березня 2012, 10:58 Секс і почуття
У центрі Києва викрили vip-бордель
У центрі Києва викрили vip-бордель

Ніякого сексу. Лише масаж та ескорт-послуги. А якщо доходило й до інтиму, то це вина дівчат - перевищували повноваження. Так виправдовувалися засновники борделю, розташованого для зручності vip-клієнтів у самому серці Києва.

Ви заможна людина - тоді вам сюди. За таким принципом і графіком працювали мешканці цієї квартири. Інтим-дозвілля для багатих організувало подружжя. Щоправда, голова родини переконує: сексу не пропонували.

Підозрюваний:

- Основное направление - эскортсервис и массаж. Это не является острым криминалом. Если это криминал, я раскаиваюсь, и обещаю: впредь такого не повторится.

Ця дівчина виявилися щирішою. Каже, на роботу її наймали задля одного. І одразу повідомили ціни.

Повія:

- 1000 грн за годину - це класика, і все. Ми працюємо 50 на 50. 50 відсотків віддаємо організатору-сутенеру, і сто гривень за квартиру.

Працював бордель, головно, вдень. Четверо дівчат давали непоганий прибуток. Випадково учасницею секс-бізнесу стала і старенька консьєржка. Через неї передавали й отримували гроші.

Консьєржка:

- Приносили последние полгода - не меньше, не больше - две, две с половиной тысячи гривен разные девочки черненькие, беленькие. Они же забирали - та же беленькая и Максим, Паша.

Нині сутенерам загрожує кримінальна відповідальність. Повій тільки оштрафують. Тому більшість із них невдовзі візьмуться до старого. Пояснюють: на носі Євро, це можливість не тільки заробити, а й вигідно заміж вийти.

Повія:

- Нормально относятся к тебе, даже на чай оставят. Не как к мясу относятся, а как к женщине. Комплименты. Я думала, что тут можно зацепить классного мужика, пока не сложилось. Может быть, буду, но по-другому буду работать с иностранцами, на квартирах больше работать не буду.