Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 лютого 2012, 12:50 Секс і почуття
Мешканка Києва звинуватила чоловіка у розбещенні своєї 5-річної доньки
Мешканка Києва звинуватила чоловіка у розбещенні своєї 5-річної доньки

У розбещенні доньки звинуватила свого чоловіка мешканка Києва. За її словами, батьківська любов була нездоровою. Якось п'ятирічна дитина продемонструвала матері ігри, в які бавилася з татком. Після побаченого жінка одразу пішла до міліції.

Тетяна ховає обличчя. Каже, соромно за свого чоловіка. Дивне його ставлення до п'ятирічної доньки помітила давно. Та випадок, коли мала запропонувала дідусеві погратися в недитячі ігри, шокував.

Тетяна, мешканка м. Києва:

- Задрала ножки наверх, сняла трусики, и говорит: "Целуй меня. Разве ты меня меньше любишь, чем папа? Почему ты этого не делаешь?"

Дружина збоченця одразу звернулася до міліції. Але там ані фізичного, ані інтелектуального розбещення не побачили.

Наталя Калиновська, помічник керівника Шевченківського РУ міліції м. Києва:

- Вона показувала ті ігри, які не викликають якихось підозр, що ці ігри носять сексуальний характер. Це не підтвердилося. Було проведено з малолітньою дівчинкою за участі психолога за висновками фахівця - дівчинка відповідає своєму віковому розвитку, активна, контактна. При відповіді на будь-які запитання явної якоїсь стурбованості не виявляє, тому підстав для порушення справи у правоохоронців немає.

Мати висновкам міліціянтів не довіряє. Тож тепер Тетяні допомагає знайти правду юрист.

Вікторія Величко, правозахисниця:

- Для меня не вызывает сомнения, что есть факт растления, может, у мужчин другое. Учитывая, что в 2010 году в Украине было 4000 отказов по факту растления, даже если взять во внимание, как они рассказывают что это внутрисемейные конфликты, мамы мстят папам, то даже если убрать половину, то 2000 пострадавших не получили защиты от государства.

Статистика відмов у порушенні кримінальних справ проти збоченців вражає й психіатрів. Вони впевнені: така недбалість ламає дітям життя.

Галина Пилягина, доктор медичних наук:

- У ребенка формируется, в принципе, психическое расстройство то или иное, которое с возрастом может дать проявления необязательно в сексуальной сфере, но может проявиться проблемно для психики у ребенка.

На думку психіатрів, якщо слова Тетяни відповідають дійсності, то допомоги потребує насамперед її чоловік.

Галина Пилягина, доктор медичних наук:

- Если родитель ведет себя подобным образом по отношению к ребенку, это означает, что проблемы у него. Какие - очень сложно сказать. Это могут психологические, на ранге проблем характера, личности, или в рамках серьезного психического расстройства.

Нині Тетяна в процесі розлучення. І все одно очікує на допомогу правоохоронців. Із заявою про розбещення дитини звернулася до прокуратури.