Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 лютого 2012, 11:35 Секс і почуття
У Криму 39-річний чоловік розбещував двох своїх падчерок
У Криму 39-річний чоловік розбещував двох своїх падчерок

Збоченця викрили в Криму: 39-річний чоловік розбещував двох своїх пасербиць. Мати дівчаток приховувала цей факт i виправдовувала чоловіка. Старша ж дівчина навіть виїхала з дому - подалі від насильства. Тоді негідник узявся за її 14-річну сестру.

До міліції звернулася бабуся дівчинки. Схвильована жінка розповіла оперативникам: зять розбещує її онучок.

Тетяна Кім, керівник підрозділу Симферопольського РВ міліції:

- Бабушка, которая пришла за помощью оградить свою внучку. Отчим приходит к ней по ночам, и в виде лечения или самолечения применяет к ней развратные действия.

Міліціянти з'ясували: чоловік уже вісім років як одружений. Увесь цей час виховував двох доньок дружини від першого шлюбу. Усі знайомі родини в один голос казали: до дітей ставиться, як до рідних. Хоча старша дівчинка, щойно стала самостійною, чомусь одразу виїхала з рідної оселі. Вона й розповіла про "доброго" вітчима бабусі.

Тетяна Кім, керівник підрозділу Симферопольського РВ міліції:

- Сначала он развратные действия применял к старшей девочке, когда на тот момент ей было 14 лет. Она жаловалась маме, она рассказывала, но мама говорила, что это в целях лечения… Для неё это нормальные вещи.

Про це ж говорить і сам звинувачуваний. Він стверджує: володіє даром зцілення, і його дотики, й масаж - це спосіб лікування.

Ельзара Мефаєва, старший слідчий Симферопольського РВ міліції:

- Данный гражданин вину свою не признал, мотивируя это тем, что совершал данные действия только лишь с целью - магических сеансов, которые улучшали состояние здоровья несовершеннолетней падчерицы.

Тепер станом здоров'я постраждалої неповнолітньої дівчинки займаються медики і психологи. На неї чекає тривала реабілітація.

Ольга Потапенкова, головний дитячий психіатр Міністерства охорони здоров’я Криму:

- Все ситуации, когда ребенок подвергается в той или иной мере сексуальному насилию в любой форме, они очень и очень травматичны, поэтому реабилитационные моменты могут длиться достаточно длительное время. Остается уповать лишь на то, что по своим личностным характеристикам девочка сможет это преодолеть и справиться.

А от цілитель-педофіл тепер за ґратами. Проти нього порушили кримінальну справу. І якщо експертиза з'ясує, що він осудний, волі не побачить ще довгі роки.