Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 січня 2012, 13:01 Секс і почуття
На Миколаївщині 30-річний онук зґвалтував свою бабусю
На Миколаївщині 30-річний онук зґвалтував свою бабусю

Родинні стосунки, про які навіть страшно говорити. На Полтавщині 68-річний дідусь зґвалтував онуку, якій ледь виповнилося 8. Старий силоміць змусив дитину до неприродного інтиму. Схоже сталося й на Миколаївщині. Щоправда, там навпаки - онук зґвалтував свою бабусю.

Затриманий:

- Происходило это очень ужасно, и мне после этого не хочется смотреть родственникам в глаза, после этого поступка. Но, как говорится - что сделано, то прошло.

Це не крадіжка й не вбивство так засмутило чоловіка. Він зґвалтував рідну бабусю. До того ж, як каже, був її улюбленцем. Шокована старенька розповіла, все сталося в її помешканні.

Іван Хохлов, керівник Південноукраїнського МВ міліції:

- У вечірній час її онук прийшов додому в стані алкогольного сп'яніння, після чого на ґрунті неприязних відносин з бабусею у її кімнаті здійснив з нею зґвалтування неприроднім способом, після чого взяв гроші, які належали бабусі, пішов відпочивати у місто.

Тридцятирічного чоловіка затримали теплим слідом. Він пояснив: коли знущався зі старенької, був не при тямі. Як отямився - повернувся додому, аби вибачитися.

Затриманий:

- Я у бабушки поинтересовался: "Ты не будешь в милицию заявлять?" Она сказала, нет. И сказала: "Больше ко мне в комнату не заходи вообще никогда". Говорю, больше такого не повторится. Просто зелёный змей посетил, белка стрельнула.

Бабця, можливо, й не повідомляла б, та від доньки не змогла приховати жаху. А та вже не міркувала - одразу сповістила правоохоронців. Синові, який на зоні буває більше, ніж у рідній оселі, такого пробачити не змогла. За цей злочин кримінальний кодекс передбачає п'ять років ув'язнення. Тепер удома звинувачуваного навряд чи чекатимуть.