Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

19 січня 2012, 18:56 Секс і почуття
У Києві інтернет-збоченець намагався спокусити 15-річну дівчинку
У Києві інтернет-збоченець намагався спокусити 15-річну дівчинку

Обережно, сайти знайомств! Їх уподобало чимало збоченців. Один узявся дурити голову 15-річній дівчині. Та за крок до інтиму втрутилася мати.

На сайті знайомств 15-річна дівчинка шукала спілкування й нових друзів. А от її дорослого візаві цікавив лише секс з незайманками. Він засипав дитину недвозначними повідомленнями. На щастя, листування доньки прочитала її мати.

Тимофій Ковалишин, керівник відділу ГУ міліції м. Києва:

- В управление по борьбе с киберпреступностью обратилась мать девочки с информацией о том, что на одном из сайтов знакомств супружеская пара ведет с ее дочерью переписку интимного характера и склоняет девочку к интимным отношениям.

Педофіл називався жіночим ім’ям, і саме під виглядом жінки схиляв дитину до сексу з подружньою парою. Вже й домовилися про реальну зустріч. Та замість цнотливої юнки заможного 42-річного киянина зустріли суворі міліціянти.

Затриманий:

- С какими девушками вы переписывались?

- Только с одной.

- С какой целью вы вели переписку?

- Ради шутки.

- На встречу тоже ради шутки?

- Просто хотелось посмотреть, что собой представляет этот человек.

- Сколько вам лет?

- 42.

- У вас семья есть?

- Нету.

Нині чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за розбещення неповнолітніх. Лікарі ж радять: аби захистити дитину від педофіла в мережі, батьки повинні приділяти увагу сексуальному вихованню своїх нащадків.

Андрій Ситенко, уролог-андролог:

- Раз девочка идет на контакт с незнакомым человеком - она, как минимум, этого не боится. Что её толкает на это? Толкает, желает получить информацию ту, которой ей не хватает, которую она не получает в семье, которую она не получает от сверстников.

Аби не боятися за свою дитину, медики радять формувати в підлітків розуміння того з ким, де і коли можна зав'язувати близькі стосунки. Також не зайве поцікавитись, з ким діти спілкуються в мережі.

Андрій Ситенко, уролог-андролог:

- Взрослый может всегда посмотреть, какие сайты посещал ребенок. Если у него появляются, скажем, так какие-то новые друг или подруга, и он не афиширует с ней отношения, и становится замкнутым, то это всегда должно насторожить родителей.

Про небезпеку такого спілкування дітям варто нагадувати постійно. Психологи констатують: педофіли калічать психіку своїх жертв на все життя.