Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

22 грудня 2011, 16:46 Секс і почуття
У Бахчисараї чоловік пограбував і згвалтував жінку-інваліда
У Бахчисараї чоловік пограбував і згвалтував жінку-інваліда

У Бахчисараї правоохоронці затримали нелюда, який пограбував і зґвалтував жінку-інваліда. Нахабний злочинець був певен, що вона не зможе захистити себе, тож напав просто серед білого дня на вулиці.

У чергову частину Бахчисарайського райвідділу міліції звернулася місцева мешканка й повідомила про зникнення племінниці. 29-річна небога вранці повела свого сина до садочка, відтоді її ніхто не бачив. А вже настав вечір. Жінка була інвалідом першої групи, тож так надовго ніколи з дому не йшла.

Олена Даниленко, помічник керівника Бахчисарайського РВ міліції:

- На место происшествия выехала следственно-оперативная группа, занялась поисками девушки, но её не нашли. Затем, подъехав к дому, они увидели, что девочка возвращается вся в слезах.

Жінка розповіла міліціянтам: коли поверталася додому з дитсадка, на неї напав чоловік, притулив до горла ножа й наказав іти за ним. Чинити опір бідолаха не могла, тож довелося підкоритися зловмисникові. Він привів налякану жертву в гуртожиток, де мешкає його приятель. Там побив, пограбував, а потім - зґвалтував.

Олена Даниленко, помічник керівника Бахчисарайського РВ міліції:

- Снял с неё золотые серьги, мобильный телефон забрал, который в последствии успел сбыть, и под угрозой ножа изнасиловал.

І хоча жінка була страшенно налякана, все-таки запам’ятала адресу гуртожитку. Туди й рушили правоохоронці. Нападник ще був там, його одразу затримали.

Дилявер Сулейманов, дільничний інспектор Бахчисарайського РВ міліції:

- Им оказался гражданин Казахстана, который неоднократно был судим. Около полугода назад освободился из мест лишения свободы. Постоянного места жительства не имел.

У всьому зловмисник зізнався, але переконував слідчих, що того дня взяв із собою ножа не для скоєння злочину - просто хотів піти по гриби. Та коли побачив на вулиці молоду жінку, закортіло інтиму. Це бажання й переважило. Розуміючи, що фізично хвора не зможе дати відсічі, напав на неї. У гуртожитку оперативники виявили й речові докази: ніж, білизну постраждалої і 15 патронів.

Дилявер Сулейманов, дільничний інспектор Бахчисарайського РВ міліції:

- В отношении данного гражданина были возбуждены уголовные дела по трем статьям: разбой, изнасилование, хранение боеприпасов.

За кілька злочинів затриманий може пробути за ґратами до десяти років.