Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

2 грудня 2011, 11:26 Секс і почуття
На Харківщині 43-річний чоловік згвалтував першокласницю
На Харківщині 43-річний чоловік згвалтував першокласницю

У зґвалтуванні першокласниці звинувачують 43-річного чоловіка на Харківщині. У провині підозрюваного в міліції не сумніваються, бо заскочили його, буквально, на гарячому. Відчиняти двері міліції чоловік вийшов без штанів.

Про те, що зникла маленька дівчинка, міліцію повідомила стурбована мати. Дільничні інспектори пішли шукати школярку по подвір'ях маленького села. Завітали і до будинку самотнього нероби.

Вадим Голик, дільничний інспектор Балаклійського РВ міліції:

- Мы спрашиваем: "Вы живете один, или с кем-то? Есть кто-то в доме посторонний?" Говорит: "Нет, нема нікого". Я говорю: "Можно пройти, посмотреть?" Он попытался сразу убежать. Да, данный гражданин пытался скрыться. Мы уже поняли, что что-то не так. Напарник его задержал. Я открываю вторые двери, эти входные. И девочка маленькая выползает с того угла, я личико ее увидел.

В тому, що з дитиною сталася біда - в міліціянтів не було жодних сумнівів.

Олег Міщенко, керівник Балаклійського РВ міліції:

- В результате осмотра места происшествия и домовладения с применением криминалистической техники выявлены ряд вещественных доказательств, характерно указывающих на факт изнасилования данной девочки.

Експертиза виявила в дівчинки численні синці, забиття та характерні для зґвалтування ушкодження. Але найбільше, кажуть медики, постраждала дитяча психіка: мала боялася та не підпускала до себе чоловіків, і спілкуватися погоджувалася тільки з жінками.

Олексій Постюга, судмедексперт Балаклійського РВ міліції:

- Эмоциональный фактор играет роль. Она напугана. Больше всего психическое состояние самого ребенка пострадало.

Про затриманого в селі кажуть: похмурий, самотній, пиячив, але не бешкетував. Що здатний на таке - сусіди й не підозрювали.

Єлизавета Бондар, сусідка підозрюваного:

- Работать он не работал. У частников так… То там, то там подработал - ходил. А так нигде не работал. Вот эти пять, или сколько лет - он нигде не работал.

В міліції перевірили біографію затриманого. З'ясували - той шість разів побував за ґратами.

Затриманий:

- По разным статьям...

- Ну, расскажите.

- Кража была…

- Когда, как?

- Я толком ничего не помню. Предложил - она пошла.

- Что предложил?

- Ну, пойти ко мне домой.

- Зачем?

- Я не знаю. Предложил просто. Пойти в гости, я не знаю. Она пошла. Телевизор смотрели, кушала она, уроки делала. Я там знаю - что. Я один. Мне скучно было. Предложил…

Затриманий наполягає на своїй версії: нічого такого не було - просто запросив малу в гості. До речі, в будинку міліція знайшла багато дитячих іграшок, хоча власних дітей збоченець не має. Правоохоронці кажуть: найперше проведуть психіатричну експертизу підозрюваного.