Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 жовтня 2011, 15:54 Секс і почуття
На Київщині у Броварському парку зловили ексгібіціоніста
На Київщині у Броварському парку зловили ексгібіціоніста

Чергового збоченця впіймали на Київщині. У Броварському парку молодик влаштовував маленьким дівчаткам уроки анатомії. Оголював свої причандали й розповідав про статеву відмінність.

Після уроків 12-річна Оленка поспішала на тренування з легкої атлетики. Йшла, як завжди, парком. Аж раптом її наздогнав велосипедист і попросив спинитися. Потім миттєво зняв штани й показав пеніса. Та ще й додав: "Ось, дитинко, дивись, у чому різниця між хлопчиками й дівчатками". Налякана мала побігла додому. Її батько зателефонував до міліції.

Ірина Згонник, співробітниця Броварського РВ міліції:

- Його дитина зустріла чоловіка у парку віком до сорока год, який оголив свій статевий орган, тим самим завдав психологічну травму дочці.

Оперативники припускали: збочинець давно втік. Та ба. Він спокійно їздив парком і спостерігав за дітьми. Коли солодуна затримали, він у всьому зізнався.

Ірина Згонник, співробітниця Броварського РВ міліції:

- Раніше він не притягувався до адміністративної, так і кримінальної відповідальності. На обліку у психіатра і нарколога не перебуває.

Та в міліції припускають, що велосипедист причетний, принаймні, до трьох схожих випадків. Мати вважає сина нормальним. Каже, просто він не працював, і мав багато дозвілля. Психологи ж вважають, що в підозрюваного таки є відхилення.

Юлія Мазур, психолог:

- З точки зору психології ця людина, з одного боку, може мати патологічні відхилення, або ж може бути набуте в дитячому або підлітковому віці. Невпевнений у собі, з низькою самооцінкою, і має якісь проблеми у стосунках із жінками. Не обов'язково це можуть бути діти. Можуть бути і дитина, і жінка. Ефект один - йому потрібно, аби його злякалися. Від цього він отримує задоволення.

Експерти вже визнали підозрюваного осудним. Якщо слідчі доведуть гріховні походеньки чоловіка, йому загрожує до трьох років ув'язнення.