Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

25 жовтня 2011, 15:08 Секс і почуття
У Севастополі 55-річна жінка влаштувала притон під виглядом масажного салону
У Севастополі 55-річна жінка влаштувала притон під виглядом масажного салону

Як не нудьгувати на пенсії? І грошей підзаробити, і активно спілкуватися. Громадянка Росії в Севастополі створила власний бізнес - відкрила салон еротичного масажу. Точніше, салони, бо винаймала квартири і змінювала їх. Та й не оздоровлювали в них клієнтів, а надавали сексуальні послуги.

У білизні і без неї зустріли правоохоронців мешканки квартири. Були впевнені: клієнти прийшли. Та на судовий ордер реагують миттєво - непідробне здивування на обличчі й образа: як могли оздоровчий масаж притоном обізвати?

Затримана:

- Я делаю профессиональный массаж. У меня есть удостоверение косметолога. Почему притон?

- Вопросы все к судье.

Свій бізнес завзято захищає 55-річна громадянка Росії. Кілька років тому вийшла на пенсію і приїхала до Севастополя. Але не відпочивати - працювати.

Андрій Кожевников, оперуповноважений відділу УМВС України в м. Севастополі:

- Некоторое время работала, потом начала заниматься оказанием оздоровительного массажа. Но, поняв, что оздоровительный массаж не принесет той желаемой прибыли, которую она хотела иметь, решила под видом оздоровительного массажа организовать притон для разврата, т.е., организовать интимный оздоровительный массаж.

Не ховаючись, у місцевих газетах і оголошення давала. Охочих на день приходило до двох десятків. Невдовзі в помічниці успішна пенсіонерка найняла кількох молодих дівчат.

Андрій Кожевников, оперуповноважений відділу УМВС України в м. Севастополі:

- Она лично искала девушек для оказания интимного массажа, лично принимала у них своего рода экзамены, т.е., смотрела на их внешность, смотрела на то, как они могут делать массаж, как они обращаются с клиентом, учила их оказанию эротического массажа интимного, а в дальнейшем уже привлекала их полностью к работе.

Спостерігала, вчила, та й сама від молодиць не відставала. Задовольняла пенсіонерка клієнтів нерідко і сама. Утім, переконує правоохоронців: з еротичного в масажі була лише нижня білизна. А ейфорії чоловіки досягали лише від поглядів. Як насправді оздоровчі сеанси відбувалися - оперативники зафільмували.

Клієнт з повією (прихованою камерою):

- Вернуться к нам решили?

- Конечно.

- Посетить наше скромное место.

- Ну а как же. От таких красивых девушек отказаться, правильно?

- Действует у нас система предоплаты.

- Да не вопрос. 350, да?

- Да.

Процедури і справді починаються масажем, але далеко не професійним, та й то, лише для розігріву. Далі - те, що в кримінальному кодексі вже і під статтю підпадає: інтимні послуги за гроші. До відео правоохоронці і записники з розцінками додають, і вже зізнання молодих масажисток. Усі вони відбулися адмінпротоколом і незначним штрафом. А от у підприємливої бізнесвумен статті вже суворіші - створення і утримання кубла розпусти та звідництво. За ними за ґрати жінка тепер може сісти на п'ять років.