Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 жовтня 2011, 10:44 Секс і почуття
На Прикарпатті жертвами педофіла стали дівчата 12-ти й 13-ти років
На Прикарпатті жертвами педофіла стали дівчата 12-ти й 13-ти років

На Прикарпатті затримали педофіла. Жертвами збоченця стали двоє дівчаток 12-ти і 13-ти років. Одну з них рік тому чоловік намагався зґвалтувати в неї вдома. Іншу кілька тижнів тому таки зґвалтував. У занедбаному туалеті поблизу місцевого стадіону. Педофіла затримали. Чоловік - порядний сім'янин, і має власних дітей.

Він підійшов на автобусній зупинці. Після короткої розмови вона слухняно рушила за ним. Чоловік переконував дівчинку, що знає про неї дуже важливу річ, про яку потрібно поговорити. Лихе дитина відчула надто пізно.

Андрій Кравець, керівник Пасічнянського відділу Івано-Франківського МВ міліції:

- Чоловік із погрозою застосування насильства затягнув дівчинку в приміщення старого закинутого туалету, де вчинив всі діяння, передбачені 152, 153 статтею ККУ, а саме - зґвалтування малолітньої у природній і неприродній спосіб.

Торік в Івано-Франківську так само шукали маніяка-педофіла. Тоді невідомий у тому самому мікрорайоні намагався зґвалтувати дванадцятирічну дівчинку в неї вдома. Чоловік назвався працівником комунальної служби, тому дитина відчинила йому двері. Малу врятував раптовий телефонний дзвінок. Ґвалтівник утік, і знайшли його лише за рік. Уже після другого нападу.

Василь Варцаба, керівник УМВС в Івано-Франківській області:

- Ми шукали судимих, були провірені тисячі людей, які схильні до таких видів злочинів. Злочин той скоїла особа, яку ми ніколи не могли підозрівати, який має жінку дома, нормальний громадянин, живе в одному із сіл Надвірнянського району.

Підозрюваному тридцять років. Досі клопоту із законом не мав. Житель села, що знайшов роботу в Івано-Франківську - саме в тому мікрорайоні, де нападав на дівчаток. Обидві жертви кривдника впізнали. Та підозрюваний своєї вини не визнає. Зараз він у СІЗО. За скоєне ґвалтівникові загрожує ув'язнення на термін від восьми до п'ятнадцяти років.