Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

20 вересня 2011, 14:59 Секс і почуття
У Донецьку 9-річна дівчинка стала жертвою педофіла
У Донецьку 9-річна дівчинка стала жертвою педофіла

9-тирічна дівчинка стала жертвою збоченця в центрі Донецька. Замість відвести дитину додому 40-річний друг сім'ї вирішив її зґвалтувати.

Стрес після нічної зміни мешканець Донецька вирішив зняти звичним способом - випити. Та кілька чарок горілки не заспокоїли, навпаки - розбурхали хвору уяву. Чолов’яга пішов до знайомих і запропонував забрати їхню 9-річну дочку зі школи. Та додому її вести наміру не мав. Заманив малу до міської водойми. Там збоченця і його жертву побачили міліціянти.

Сергій Павленко, співробітник "Беркуту":

- Около 19:00 в районе 2-го городского пруда нами был обнаружен обнаженный мужчина, который прижимал к себе маленькую девочку. Принятыми мерами его противоправные действия были прекращены, так как он девочку к себе прижимал, гладил.

40-річний збоченець намагався відбрехатися.

Дмитро Ситник, співробітник "Беркуту":

- Нам он пояснил, что она была его дочкой. Девочка в ходе беседы сказала, что это малознакомый дядя, привел ее покупаться на водоем.

Уже в райвідділку затриманий розповідав інше.

Василь Байрачний, в.о. прокурора м. Донецька:

- Мужчина дает следствию версию, что, якобы, нудист, такие действия он совершал из таких побуждений. Работники спецподразделения сработали в данном случае профессионально. В подкрепление своих действий и преступных действий мужчины произвели фотосъемку на видеокамеры своих мобильных телефонов, что явилось хорошим подспорьем в установлении на первоначальном этапе истинных действий задержанного.

Якщо провину затриманого доведуть, то за розбещення малолітньої дитини йому загрожуватиме від 5-ти до 8-ми років позбавлення волі. Правоохоронці додають: легкого життя за ґратами збоченцеві точно не буде.