Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 вересня 2011, 13:32 Секс і почуття
На Одещині батько 6-річної дівчинки допоміг спіймати педофіла
На Одещині батько 6-річної дівчинки допоміг спіймати педофіла

Збоченця, що полював за маленькими дітьми, затримали на Одещині. Допоміг упіймати 51-річного педофіла батько 6-річної дівчинки, яку вподобав злочинець.

Того дня після збирання врожаю картоплі родина з сусідами, що допомагали в полі, сіла вечеряти. Разом із дорослими була 6-річна донька господарів. Коли дитина попросилася до туалету, слідом за нею пішов сусід.

Валерій Бієр, батько постраждалої дівчинки:

- Вийшла, і, буквально, полминуты - він вийшов, може, про себе, на скільки там, минутку. Жанни немає. Я виходю, як наче чуствую. Сразу до туалету - туалет закритий, з тої сторони. Жанну в щель видно, Жанна там. Я кажу: "Ти що сидиш там так довго, ану откривай!" А откриває Вова.

Батько дівчинки одразу запідозрив недобре. Дорогою мала мовчала, а вже вдома розповіла, як дорослий дядько зняв із неї шорти.

Наталія Бієр, мати постраждалої дівчинки:

- Це страшно! Я настільки чула, що він то до того лізе, до жінок ліз, то він просив і нюхать. Ну, простіть, ну, ви поняли що, і гроші предлагав, і що хочеш. Тут, коротше, багато я наслухалась за нього. Но не думала, що він полізе до дитини, тому що ми скільки вместе дружили й помагали один одному.

Шоковані батьки звернулися із заявою до правоохоронців. Дівчинку оглянули медики, попрацювали психологи.

Наталія Заремба, помічниця керівника Білгород-Дністровського РВ міліції:

- Дитину не зґвалтували. Просто, знаходячись наодинці з дівчинкою, він показував їй свої статеві органи, торкався її статевих органів, що інкримінується як розбещення малолітніх.

Розпусника затримали в нього вдома, він переховувався на горищі. Коли побачив правоохоронців, намагався отруїтися. Затриманий має дружину й дітей, та покарання за статтею "розбещення малолітніх" йому не уникнути.

Наталія Бієр, мати дівчинки:

- Сусіди ще кажуть, щоб я простила, забрала заявление. Я кажу: "Ви не боїтеся, що у вас тоже діти єсть?" У сусідів дві дочки, у вас.

Тим часом, педагоги закликають батьків пильнувати за своїми дітьми, і зважати на їхні проблем та зміни настрою.

Любов Хлещиборщ, в.о. керівника відділу Білгород-Дністровського РВ міліції:

- Батькам треба наглядати за дітьми, за тим, з ким вона спілкується, з дорослими, підлітками, як вони спілкуються, про що вони розмовляють. І попереджати, що якщо скоюються діяння проти її волі, що її не задовільняють, то треба це заперечувати, прекращати і уходити в сторону.