Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

5 вересня 2011, 15:24 Секс і почуття
На Донеччині директора однієї з фірм підозрюють у зґвалтуванні
На Донеччині директора однієї з фірм підозрюють у зґвалтуванні

З бізнесменів у тюряжники. На Донеччині директора фірми з ремонту медичного обладнання підозрюють у зґвалтуванні 24-річної знайомої. Аби приховати сліди злочину, 52-річний чолов'яга виштовхнув жертву з 6-го поверху.

52-річний директор фірми шукав кохання в Інтернеті. У соціальній мережі познайомився з 24-річною жіночкою. Після кількох зустрічей в ресторані запросив до своєї оселі. У квартирі випили по чарці, та після цього поведінка галантного кавалера раптово змінилася.

Олег Саприкін, керівник Жовтневого РВ міліції м. Маріуполя:

- Угрожал ей физическим насилием, наносил удары, в процессе чего изнасиловал. Девушка воспользовалась определенным моментом, когда наш подозреваемый что-то делал, она выбежала на кухню и начала звать на помощь людей.

Ґвалтівник заскочив до кухні, схопив жертву за ноги й викинув з 6-го поверху. Жіночці неабияк поталанило: падіння пом’якшило гілля дерева, що поблизу будинку. Хтось із сусідів викликав "швидку", лікарям постраждала й розповіла, що сталося. Медики, своєю чергою, повідомили правоохоронців. Ті прийшли до ґвалтівника, проте, дверей господар не відчиняв - довелося ламати. У квартирі знайшли докази - одяг і речі жертви. Та навіть після цього підозрюваний вини не визнає.

Затриманий:

- В этот раз тоже она такси вызвала, приехала. Я спустился, за такси заплатил. Мы с ней выпивали. Да, мы с ней кино смотрели, в постели валялись. Да, потом я уснул, интересно так - вырубился. Проснулся - ее нет.

Правоохоронці припускають, що директор фірми з ремонту медичного обладнання скоїв ще одне зґвалтування. Кажуть, діяв він за тією самою схемою.

Олег Саприкін, керівник Жовтневого РВ міліції м. Маріуполя:

- Наш подозреваемый приводил тоже девушку, познакомились они по Интернету, но этой девушке удалось убежать из квартиры. Она написала заявление. Сейчас мы разбираемся по этому случаю.

- То есть, на его счету не одно преступление?

- Да, возможно не одно.

Тепер батькові двох дітей доведеться відповідати перед судом. За замах на умисне вбивство його можуть посадовити за ґрати на 15 років.