Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

30 серпня 2011, 14:29 Секс і почуття
На Хмельниччині правоохоронці затримали двох педофілів
На Хмельниччині правоохоронці затримали двох педофілів

На Хмельниччині правоохоронці затримали одразу двох збоченців. Сорокарічний чолов'яга фотографував голими малих дівчат, а 73-річний пенсіонер розбещував дітей, демонструючи їм свої статеві органи.

Коли правоохоронці виїхали на виклик, розлючений натовп гамселив на березі річки чолов'ягу. Знавісніли люди, бо заскочили збоченця, коли він мобілкою фотографував семирічне дівча.

Олексій Матвійко, співробітник Славутського РВ міліції:

- Спочатку нам потрібно було втихомирити осіб, які намагалися вчинити дане діяння, після цього ми почали працювати з підозрюваною особою.

Чоловік розповів: побачив на березі річки трьох дівчаток, і покликав їх до себе. Старші втекли, а молодша пішла за незнайомцем у кущі, бо дядько пообіцяв їй солодощі. Там спокусник задер дитині одяг і почав її торкатися. Свої сороміцькі дії знімав на мобілкою.

Родичка постраждалої:

- Їх було троє - дві внучки і дочка, вони були на мості, і там це все пройшло.

Василь Гулянич, співробітник Славутського РВ міліції:

- Він проживає з матір’ю, власної сім’ї немає, власних дітей також. Можливо, це виявилося причиною даного злочину.

Тепер чолов'яга на судово-медичній експертизі, яка має визначити його психічний стан. Якщо педофіл виявиться осудним, за грати сяде років на п'ять. Іншого збоченця затримали в сусідньому районі - в містечку Нетішині. Там 73-річний старий упродовж кількох місяців розбещував свою десятирічну сусідку.

Андрій Пітницький, співробітник Нетішинського МВ міліції:

- Чоловік, враховуючи, що батьків даної неповнолітньої немає вдома, під різними приводами запрошує неповнолітню до себе на подвір’я, або в будинок, щоб вона йому допомогла по дрібному господарству.

Коли мала заходила до будинку діда, він показував їй свої статеві органи, і змушував дитину торкатися їх. Зрештою налякана дівчинка розповіла про це батькам, ті звернулися до міліції. А правоохоронці з'ясували: мала сусідка - не єдина жертва старого педофіла. Нині справу розслідують. Пенсіонер підписав зобов'язання про невиїзд. Йому загрожує п'ять років ув'язнення.