Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

23 серпня 2011, 16:16 Секс і почуття
У Луганську двоє хлопців гвалтували й грабували дівчат
У Луганську двоє хлопців гвалтували й грабували дівчат

Ґвалтували дівчат двоє парубків у Луганську. Серед вулиці заштовхували жертву до машини, вивозили за місто, збиткувалися та кидали напризволяще. Таку екзекуцію влаштували, щонайменше, сімом молодицям. А молодший із розбійників щойно закінчив 9-й клас.

Пані Валентина розповідає: того вечора її вісімнадцятирічна донька поверталася додому від друзів. Надворі було ще видно, тож напад став цілковитою несподіванкою.

Валентина, мати постраждалої:

- На нее напали сзади. Душили. Сняли украшения. І віпустили в три часа ночи в посадке.

Дівчина розповіла: її зґвалтували. Коли пішли до міліції, виявилося, що це вже третя так скривджена жертва.

Сергій Малик, керівник відділу Луганського МВ міліції:

- Стали поступать заявления граждан на покушение половой свободы молодых девочек, а также совершенные в отношениях их грабежах. Проведенными мероприятиями было установлено: двое молодых людей жителей Лутугинского района, которые совершали данного рода преступления.

Старшому із затриманих - 24. Має роботу, трирічну дитину та вагітну дружину. Молодшому - 16-ть, він іще школяр. Удвох вони їздили містом, і вистежували дівчат.

Віталій, затриманий:

- Подъезжали поздно к девушке, которая одна шла. Мой товарищ подходил, брал ее за шею, и ложил на заднее сиденье в машину. Потом мы снимали драгоценности и насиловали.

Нападники розповідають про сімох зґвалтованих і пограбованих дівчат. Міліція ж поки має заяви від трьох постраждалих. Тому закликає всіх, хто впізнав своїх кривдників - повідомити правоохоронців. Проти затриманих уже порушили карні справи за зґвалтування та викрадення людей. Обох можуть посадовити на термін від 7 до 12 років. Тож закінчувати школу Віталієві доведеться, певно, вже за ґратами.