Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

16 серпня 2011, 13:35 Секс і почуття
На Миколаївщині повії знаходили клієнтів за допомогою оголошень у газеті
На Миколаївщині повії знаходили клієнтів за допомогою оголошень у газеті

"Дівчина познайомиться з чоловіком для серйозних стосунків", - саме такі оголошення в місцеві газети давали миколаївські повії. Втім, їхні клієнти добре платили не за серйозність, а за інтимні послуги.

Ці четверо молодиць аж ніяк не чекали на візит правоохоронців. Тому спершу розіграли виставу: не зізнавалися, хто вони, і ким працюють.

Підозрювані:

- Саша, я больше в гости не зайду к тебе, вообще. Что за цирк?

- Какой цирк, это моя дочь, мы только что с больницы, потому что я беременная.

Втім після обшуку й вилучення речових доказів повії зізналися: працюють на сутенерку, яка винаймає житло та отримує частину їхніх прибутків. Звідницею виявилася 25-річна жінка з багатим досвідом надання інтимних послуг.

Затримана:

- С 18 примерно до 22 занималась сама, потом начали знакомые, знакомые знакомых проситься работать вместе. Сначала работали просто - каждая сама на себя, платили квартиру, и давали рекламу на пополам.

Згодом жінка стала сутенеркою - давала оголошення в Інтернеті та місцевих газетах.

Затримана:

-  Эти объявления – собственно, мое имя, мой рост, вес, и познакомлюсь для серьезных отношений. Потому что по-другому размещать нельзя, такой формат у газеты.

Втім, клієнтів, готових платити гроші, все одно вистачало. Інколи повії обслуговували до 15 чоловіків на добу.

Вадим Філашкін, в.о першого заступника керівника управління МВС у Миколаївській області:

- На эту женщину работало штат проституток в возрасте от 18 до 30 лет, проживающие в пригороде города Николаева. Все они с малообеспеченных семей. По данному факту возбуждена статья 303 часть вторая - сутенерство и вовлечение лица в занятие проституцией.

Молодиць, що працювали в борделі, притягнуто до адміністративної відповідальності. Сутенерці ж загрожує ув'язнення на термін від 4 до 7 років. На волі жінку чекатиме її маленька дитина.