Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 серпня 2011, 10:45 Секс і почуття
У Криму затримали педофіла
У Криму затримали педофіла

На п’ятдесят чотири річного збоченця з Симферополя вивели кримські журналісти. Кореспондентка одного з тамтешніх видань принесла до міліції диски з відвертими фільмами. Герої - неповнолітні хлопчаки. Оперативники швидко дізналися, де мешкає педофіл. Обійстя брали штурмом. Підозрюваного схопили разом із купою доказів. 

Оперативний співробітник ГУ МВС у Криму:

- Сообщил, что более 10 лет занимается данным видом деятельности. Это основной источник доходов - фильмы с участием несовершеннолетних. Он сбывал через интернет. Стоимость одного составляла порядка нескольких тысяч долларов. Актёров подбирал из числа несовершеннолетних от 10 до 15 лет. 

Затримали на півострові й австралійця, котрий приїхав зніматися в порнофільмах. Слідчі з'ясували, українець налагодив не тільки кіноіндустрію, а й створив умови для секстуризму. Сайт зареєстрував на канадійському сервері. Доступ до нього мали тільки чужоземці. Певно, тому незаконний бізнес проіснував так довго. Крім того, міліціянти з'ясували, що педофіл працював в одному з кримських вишів. Тепер доцентові загрожує десять років ув'язнення. Правознавці не ймуть віри, що ця людина виправиться. Адже педофілія визнана за патологію і такого збоченця змінити годі. Тому потрібно змінювати законодавство. 

Едуард Багіров, правознавець:

- В некоторых странах кастрируют химически, в некоторых ставят клеймо. В некоторых отрезают всё что можно. Таким образом, государство у них защищает права детей, а у нас таких законов нет. Педофил может спокойно ходить создавать видимость нормального человека и при этом быть угрозой. Наши педофилы могут работать учителями, воспитателями. 

У Сполучених штатах давно педофілів позначають, розповідає американець Навин. Там про них пам'ятають усе життя. 

Навин Муруган, громадянин США:

- У кожному невеличкому містечку на законодавчому рівні зазначено, що кожен громадянин має знати усіх педофілів, якщо чоловік був впійманий на педофілії. То десь зовні його помешкання має бути спеціальний знак. І це робиться публічною інформацією. 

Та українці вважають, що такий метод у нас не діятиме. Подейкують - це може призвести до сплеску агресії й самосуду.