Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 червня 2011, 18:52 Секс і почуття
На Чернігівщині 40-річний чоловік зґвалтував 12-річну дівчинку
На Чернігівщині 40-річний чоловік зґвалтував 12-річну дівчинку

40-річний чужоземець зґвалтував 12-річну дівчинку. Чоловік приїхав до села на Чернігівщині на відпочинок, і вирішив розважитися на березі річки.

Коли надвечір дванадцятирічна Тетянка не повернулася додому з річки, її мама не на жарт розхвилювалася. Жінка гукнула сусідів, усі побігли на берег. Зарюмсану дитину знайшли в очереті. Дівчинка гірко плакала, а в руках стискала розірвані на шмаття трусики.

Світлана, мати постраждалої дівчинки:

- Він сказав: "Ти моя будеш женщина, я заберу тебе". А вона: "Дядьку, мені ще тільки 12 років, у мене серце больне". Потом вона стала тікать, він її наздогнав.

Сорокарічного чужоземця - чоловіка місцевої селянки - шукали всім селом. Зґвалтована  дівчинка розповіла, що зловмисник погрожував їй великим ножем, тож люди й собі озброїлися, хто чим. Утім, ще до заходу сонця прибули оперативники, і швидко знайшли втікача. Нелюдові поталанило - розлючені селяни намірилися вчинити над ним самосуд.

Руслан Курамшин, керівник Прилуцького МВ міліції:

- Знаходився він з моменту скоєння злочину неподалік села, прятався у лісосмузі. Коли знайшов його дільничний, він сидів на гілці дерева, питався скритися таким способом. Він одразу зізнався. Пояснив це тим, що він знаходився напідпитку, і не міг себе контролювати.

Селяни й досі не оговталися від шоку. Мовляв, мав чоловік гріхи, вряди-годи ловився на крадіжках. Але щоб таке…

Місцевий мешканець:

- Підвісить - і хай висить. Своєю смертю умирає.

Чого батько двох дітей накинувся на дівчинку - не збагне і його дружина.

Валентина, дружина підозрюваного:

- Він ніколи... І дітки і сусідські, гуляли з моїми. У нас повна хата дівчаток, то він ніколи ні до кого не приставав. Я не знаю, що це случилося.

Тепер зі зґвалтованою дівчинкою стаються істерики, тож мати дуже стурбована психічним здоров'ям дитини.

Світлана, мати постраждалої дівчинки:

- Коли на самоті остається, то, видно. Вночі кидається. "Мамо, скільки той дядько ще буде спать? Мамо! Ти не представляєш, який він страшний!" А що таке дитині - загнать отак ножа в землю.

Що робити близьким дівчинки, "Свідок" запитав поради у психологів.

Наталя Мороз, психолог:

- Якщо гарний тілесний контакт між мамою та дитиною - просто до себе притулити, гладити. Ну як малесеньке немовлятко. Коли вона у такому стані, все болить, вона кричить, і не знаєш причини - просто до себе притулити, гладити тихенько, щось наспівувати, можливо. Щось дитяче, дуже простеньке. Щоб дитина відчула, що вона у безпеці.

З постраждалою дитиною тепер працюватимуть психологи. А ось її кривдникові розраховувати на задушевні розмови не доводиться. За зґвалтування дівчинки на нього тепер чекають суд і тюрма.