Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

31 березня 2011, 16:03 Секс і почуття
На Чернігівщині затримали 81-річного педофіла
На Чернігівщині затримали 81-річного педофіла

81-річного педофіла затримали на Чернігівщині. Протягом кількох років старий розпусник ґвалтував неповнолітніх дівчаток. Свої ж численні сексуальні подвиги дідуган старанно фіксував фотоапаратом.

Старий збоченець уже кілька днів за гратами. П'ять років тому тихий дідусь взявся опікуватися своєю малою падчеркою. А як дівча підросло, почав виявляти до дитини суто чоловічу цікавість.

Світлана, мешканка с.м.т. Любеча:

- Станет она голову мить, чи що там, дитя ж... Треба покупаться, помиться... Так он до її там, казали, приставав... Плакала…

Нездорову увагу діда до тринадцятирічної дівчинки помітили сусіди й повідомили куди слід. Правоохоронці з'ясували: за маскою порядного селянина причаївся справжній звір.

Олександр Михайлик, керівник УМВС України в Чернігівській області:

- Чоловік, якому виповнився 81 рік, вчиняє розпусні дії зі своєю падчерицею та іншими неповнолітніми дівчатами. Встановлено осіб, які написали заяви про їх зґвалтування.

Як сталося, що кілька років дід-педофіл розбещував та гвалтував дітей - "Свідок" з'ясовував у місцевих.

Світлана, мешканка с.м.т. Любеча:

- Мотоцикл у нього такий був - ИЖ с каляскою. Так дітей катав, малолєточек. Он любил таких детей.

Люди кажуть, беззубий Казанова гостинно відчиняв двері й місцевим шльондрам. Свої сексуальні подвиги дідуган акуратно фіксував фотокамерою.

Олександр Михайлик, керівник УМВС України в Чернігівській області:

- Проведений обшук, у результаті якого виявлено фото-, відеоапаратуру, штативи, негатив на якому зображений голий чоловік і неповнолітні дівчата, також фотографії і квиток до міста Санки-Петербурга.

Коли зловмисник відчув лихе, надумав дременути до Росії. Та опинився не в купе залізничного вагона, а на нарах. Проти педофіла порушено дві кримінальні справи.