Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

17 березня 2011, 15:40 Секс і почуття
У Львові затримали таксиста, який підзаробляв сутенером
У Львові затримали таксиста, який підзаробляв сутенером

У Львові впіймали таксиста-сутенера: клієнтів підвозив, і заразом пропонував розважитися з молодицями. Поки жіночки вдовольняли чоловіків, чекав на красунь і рахував прибуток.

Удень - таксував, а ввечері - підробляв сутенером. Шукав клієнтів для свого підпільного секс-бізнесу відкрито - спеціально виготовив візитки з номером свого мобільного. Телефоном і приймав замовлення на полуничку. Пропонував еротичні розваги й пасажирам таксі.

Оксана Савич, співробітниця управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Бували випадки, коли пасажири цікавилися, чи можна замовити у Львові дівчину для відпочинку. Він приймав замовлення від клієнтів, і вже тоді дівчат скеровував і доставляв дівчат на місце, яке було безпосередньо обумовлене із клієнтом.

Коли красуні розважали клієнтів, таксист чекав їх у машині. Під опікую сутенера працювало двоє досвідчених повій. Половину заробітку звідник брав собі. Решту віддавав молодицям.

Повія:

- Він мені запропонував роботу. Запропонував надавати сексуальні послуги за гроші. Сказав, що буде мені підшукувати клієнтів. Година буде коштувати 400 гривень, і ми будемо ділитись тими грішми пополам. Двісті йому, двісті я залишаю собі.

Затримали сутенера біля одного з приміських готелів Львова. Коли молодиці обслуговували клієнтів, таксист чекав на красунь і рахував заробіток. Тут його і схопили правоохоронці: вилучили гроші, візитки, які роздавав клієнтам, а також мобільного телефона.

Оксана Савич, співробітниця управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Відносно даного громадянина порушена кримінальна справа за статтею 303 - це втягнення до зайняття проституцією, на дівчат складені адмінпротоколи за зайняття проституцією.