Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

9 березня 2011, 13:22 Секс і почуття
У Києві чоловікові не вдалося згвалтувати 14-річну школярку
У Києві чоловікові не вдалося згвалтувати 14-річну школярку

У Києві знову ледь не зґвалтували школярку. Невідомий зайшов з дитиною до ліфта й намагався познущатися. Про те, як дівчинка зуміла врятуватися.

Чотирнадцятирічна школярка поверталася додому з курсів англійської близько двадцятої години. Коли до ліфта разом із нею зайшов незнайомець, дівчина нічого не запідозрила. Кілька поверхів вони проїхали спокійно, а потім чоловік раптом натиснув на стоп.

Інна Гамалій, заступник керівника Дарницького РВ міліції м. Києва:

- Хотів її зґвалтувати неприродним шляхом. Почав її роздягати в ліфті, казав "називай мене Свєтою", й хотів задовольнити свої потреби. Він її не бив, він її торкався, хотів її роздягнути.

Та налякана жертва не розгубилася в такій екстремальній ситуації, почала тиснути на всі кнопки, й ліфт зрештою відчинився.

Інна Гамалій, заступник керівника Дарницького РВ міліції м. Києва:

- Почала кричати, вирвалася й побігла додому, де повідомила це своїм батькам, які одразу зателефонували в міліцію.

Правоохоронці затримали чоловіка гарячим слідом, він вештався біля будинку. Ґвалтівником виявився 35-річний киянин. Неодружений, бездітний. Чоловік розповів, що приїхав у гості до родича. Сказав, що був добряче п’яний, але чому накинувся на дитину - не пояснює, мовляв, такого взагалі не було.

Затриманий:

- Обізнався, підійшов до дівчини, подумав, що то моя знайома, а вона налякалася. Я нічого їй не зробив, просто потім затримали.

У будинку, де ледь не сталося лихо, ніхто нічого про ґвалтівника не знає. Люди кажуть, тут часто вештаються незнайомці.

Аліна, мешканка м. Києва:

- Ну мы привыкли, а что делать - раньше, когда бабушка была, она, конечно, знала всех на память, а сейчас все проходят.

Віктор, мешканець м. Києва:

- П’яниць полно, багато. Чотири постійно, на ці два дома, видно, що сидять.

Нині міліція перевіряє чоловіка на причетність до схожих злочинів. Адже нелюда, який ще у вересні на Троєщині зґвалтував одну дитину й намагався познущатися з іншої, досі не знайшли.