Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

4 березня 2011, 11:45 Секс і почуття
У Києві вітчим згвалтував свою неповнолітню пасербицю
У Києві вітчим згвалтував свою неповнолітню пасербицю

У Києві вітчим зґвалтував свою пасербицю-школярку. А потім її шантажував відвертим відео. Попри страх дівчинка наважилася розповісти все мамі. Та вже повідомила правоохоронців.

Вранці до міліції прибігла заплакана жінка й повідомила, що її доньку зґвалтували. Познущався з неповнолітньої дитини її вітчим. Оперативники одразу виїхали на місце. Сонний чоловік, нічого не підозрюючи, відчинив двері, та коли побачив людей в одностроях, спробував утекти.

Оперативний співробітник Оболонського РУ міліції м. Києва:

- Был задержан гражданин К., который был неоднократно судим. В отношении данного человека возбуждено уголовное дело.

Чоловік переконував: свою дружину кохає, її донечку виховував як рідну. А напередодні його немов перемкнуло. Коли жінки не було вдома, схопив ножа і змусив дитину до сороміцьких дій, по тому ще й зґвалтував її.

Оперативний співробітник Оболонського РУ міліції м. Києва:

- При этом все действия распутные данный гражданин снимал на мобильный телефон, после этого шантажировал этими снимками.

Зґвалтована дівчинка не спала цілу ніч, а вранці наважилася розповісти все матері. Вже за кілька хвилин шокована жінка переповідала історію міліціянтам. Підозрюваний - раніше засуджений. Тричі побував за ґратами за крадіжки, і не з чуток знає про ставлення до ґвалтівників. Тож тепер переконує правоохоронців, що кається.

Підозрюваний:

- Увидеть Раису.

- Что вы хотите ей сказать?

- Прощения попросить.

- Как вы расцениваете свою поступок?

- А что, по мне не видно?

- Что вас подвигло?

- Даже не знаю, что сказать. Полтора года живем, ни разу этого не было, я не знаю, что-то помутило.

Підозрюваному інкримінують зґвалтування та задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом. За такі злочини кримінальний кодекс передбачає 12 років ув'язнення.