Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

28 лютого 2011, 13:28 Секс і почуття
У Святошинському районі Києва шукають гвалтівника
У Святошинському районі Києва шукають гвалтівника

Тим часом, у Києві орудує ґвалтівник. Протягом кількох годин він напав на двох жінок. З однієї познущався, іншій вдалося втекти. На місці подій побували кореспонденти "Свідка".

Близько дев’ятої вечора молода киянка поверталася додому з роботи. Жінка йшла звичайним маршрутом, і на вулиці пізньої пори було багато перехожих. На вузенькій стежці поблизу невеликого озера її наздогнав невідомий.

Оперативний співробітник Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Схопив її за шию, підставив невідомий предмет до ребер ззаду. Сказав. що краще поводься тихо, інакше буде гірше. Набагато гірше.

З переляку жінка мало не зомліла. Тим часом, зловмисник завів її під місток і почав знущатися. Ґвалтівник мучив бідолаху майже дві години, а потім утік. Нову жертву він знайшов за кілька годин на тому таки місці. Але зробити чорну справу не зміг: дівчині вдалося вирватися і забігти до найближчого магазину. Зловмисник дав драла, втім, залишив по собі слід - потрапив у об'єктив камери відеоспостереження.

Тетяна Малишева, керівник відділу Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Сотрудники Святошинского райуправления обращаются за помощью к гражданам для опознания особы, которая совершила изнасилование. Если вы опознали данного мужчину, стали его жертвой, либо у вас есть информация о месте его нахождения, сообщите, пожалуйста, об этом в Святошинское РУ.

Журналісти "Свідка" побували на місці, де орудував маніяк. Більшість місцевих про його витівки не чули, але страшні новини ширяться швидко.

Місцева мешканка:

- Мы на горку вот ходим вечером, кататься в 5 часов там, в шесть. И до 8 - до полдевятого катаемся. Мы никогда просто не думали об этом, всегда здесь народу было много. Никогда не думали, что может быть.

Місцева мешканка:

- В школі об’ясняли дітям. Самих із школи не пускати, щоб батьки забирали, щоб пізно самі дівчатка не ходили. Не можна ходити,бо тут у Катерини Іванівни нашої учительки чуть не вкрали сумку.

Щоб не стати жертвою нічного маніяка, правоохоронці радять громадянам правильно розраховувати свій час, і, за можливості, не повертатися пізно додому. Якщо ж доводиться вийти на темні вулиці, бажано попередити рідних і попросити, щоби хтось зустрів. На гурт людей такі злочинці зазвичай не нападають. Міліціянти додають: буває вихід навіть із найскладніших ситуацій.

Оперативний співробітник Святошинського РУ міліції м. Києва:

- Якщо ж така ситуація і трапляється, у першу чергу, голосно кричати, битися і робити паніку. Якщо особа чимось погрожує, тоді просто володіти собою, стримувати свої емоції і витримувати такий час, коли ти можеш ним скористатися і утекти.

Тих, хто має інформацію про людину, зображену на цьому портреті, просять негайно звертатися до міліції. Можливо, цим ви врятуєте від наруги не одну потенційну жертву нічного ґвалтівника.