Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

15 лютого 2011, 14:55 Секс і почуття
У Львові викрили чергову порностудію
У Львові викрили чергову порностудію

Підпільну порностудію, працівниці якої обслуговували закордонних клієнтів, викрили у Львові. Така "полуничка" для іноземців коштувала недешево. Чоловіки платили шість доларів за одну хвилину розваг.

Підпільний бізнес налагодив 25-річний киянин. Чоловік винайняв офіс у Львові, зробив ремонт і обладнав веб-студію. "Вербував" дівчат, зазвичай, в Інтернеті. Обирав струнких, гарних і без комплексів. Що потрібно робити - пояснював уже під час зустрічі.

Працівниця веб-студії:

- Прийшло повідомлення, що можна спілкуватися з іноземцями, за це можна отримувати гроші. Зустрілася з чоловіком. Він мені сказав, які умови.

Треба було працювати 30 годин в тиждень, і за це можна було отримати 350 доларів. Ну, ніби тисячу доларів в місяць.

Серед відвідувачів сайту було найбільше американців. Траплялися й клієнти з Європи та Австралії.

Христина Монастирська, оперуповноважений управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Було 8 кімнат. В кожній кімнаті була дівчина. В неї був свій комп'ютер, своя камера. На папірці були паролі, через які вони заходили на даний веб-сайт.

Робочий день починався опівдні, й міг тривати до ранку. Щоб виманити у клієнта на гроші, дівчині слід було затягти його у "приват" і виконувати всі забаганки.

Працівниця веб-студії:

- Все, що вони захотіли, все, що вони пропонували, потрібно було виконувати.

За хвилину такого задоволення закордонні чоловіки платили шість доларів. Левову частку прибутку засновник бізнесу забирав собі. А дівчата, замість обіцяних статків, отримували "копійки".

Христина Монастирська, оперуповноважений управління ГУ МВС України у Львівській області:

- Як виявилось, таких заробітків дівчата не мали. Бо не дотягували до ліміту. І таким чином він їм платив приблизно до тисячі гривень за два місяці.

Спілкуватися з клієнтами доводилось англійською. На столі в кожної працівниці був словничок. А ще інструкції, як діяти, коли заскочить міліція. Втім, про всі ці вказівки дівчата забули. Деякі з них так "запрацювалися", що й не помітили, коли до приміщення зайшли правоохоронці. Усю техніку, за допомоги якої спокусниці спілкувалися із закордонними чоловіками, вилучили. Тепер вирішують питання про порушення кримінальної справи.