Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

14 лютого 2011, 14:31 Секс і почуття
Луганські правоохоронці врятували двох жінок від сексуального рабства
Луганські правоохоронці врятували двох жінок від сексуального рабства

Закордонне рабство було найвірнішою перспективою для двох жінок із Луганська. В пошуках кращої долі вони вирушали на московську панель, але в останній момент їх вдалося врятувати.

Тисяча кілометрів - і прощавай, бідна Попелюшка, привіт, заможна красуня! Із таким настроєм вирушали до Москви дві мешканки депресивного шахтарського містечка на Луганщині. У красиві байки сексуальної вербувальниці повірили 17-річна дівчина і 30-ти річна молода мати.

Постраждала:

- Работать 50 на 50, от четырех до восьми тысяч рублей одна ночь. Высчитывали бы с нас за билеты, за проживание, за питание, а остальные деньги наши были бы.

Півтори тисячі гривень на місяць реалізатором на українському ринку проти кількох тисяч доларів повією в Москві. В обіцяне мусила повірити - виправдовується молода жінка. З чоловіком розлучилася, на руках двоє маленьких діток.

Постраждала:

- Здесь работы найти нельзя, просто, как бы, в другом городе - кто меня там знает, в другой стране.

На довірливих дівчатах заробляла 24-річна луганка. Свій казкарський талант спочатку демонструвала і правоохоронцям. Сльози і повне нерозуміння, що сталося.

Затримана:

- Господи, 24 года, вы понимаете? Что мне, под машину бросаться?

- Люба, а за что вас задержали?

- Откуда я знаю?

- Ну как, откуда знаю, вас задержали, где сотрудники милиции?

- Мне не объяснили, сказали, по преступлению.

Довго вигадувала, відпиралася та врешті-решт зізналася.

Затримана:

- Скажите, пожалуйста, за что Вас задержали?

- За то, что я отправляла девочек.

- А куда вы отправляли девочек?

- В Москву.

- С какой целью вы их отправляли туда?

- Работать.

- А в чем заключалась работа?

- Девочки должны были по вызову работать.

Євген Клеван, старший оперуповноважений управління УМВСУ в Луганській області:

- Девушка 25-ти лет, как бы молодая, работать, как правило, не хотят они. Ну, и решили найти легкий способ зарабатывания денег. Как правило, в Москве есть сутенер, который, с которым есть сговор преступный о том, что данная гражданка будет подбирать, вербовать девушек. И она же будет отправлять для сутенера в Москву различных девушек, которых подберет.

Знайти кандидаток було нескладно, зізнається затримана. Оголошеннями про пошук такого заробітку місцеві газети просто кишать. Подзвонила, розписала привабливі умови - і гайда за квитками. Правоохоронці запевняють: якби дівчата до сутенерів і доїхали, обіцяного все одно б не отримали. Замість високих гонорарів - безпросвітне рабство за їжу і ліжко.

Постраждала:

- Ну, а страх, страх какой-то был, потому что едете?

- Ну конечно, страшно, а что делать? Наверное, уже не стоит, раз все так серьезно под контролем, я не думаю, что стоит ехать. Наверное, не просто так отвело, значит, не стоит.

Наляканих жінок правоохоронці заспокоюють, і навіть обіцяють достойну роботу знайти. А от їхній вербувальниці гарантують виправний термін. Злочинна змова, ще й залучення до проституції неповнолітньої - за це доведеться відсидіти від п'яти до дванадцяти років.