Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

6 грудня 2010, 10:37 Секс і почуття
На Івано-Франківщині спіймали 60-річного гвалтівника
На Івано-Франківщині спіймали 60-річного гвалтівника

Шістдесятилітнього збоченця впіймали на Прикарпатті. В одному з райцентрів чоловік намагався зґвалтувати неповнолітню дівчину. Та зловмисника злякали перехожі.

Три роки тому на Львівщині ґвалтівник таки довів справу до кінця - позбиткувався з дівчинки. Відтоді його шукали міліціянти. Цього разу йому перешкодили. Крики жертви почуло двоє жінок, які саме йшли пустирем на околиці райцентру.

Свідки:

- Він підняв голову, подивився, що ми направляємося до нього. Скочив і почав бігти. Моя подруга побігла за ним. Ми побачили, що ми встигли. Дівчина дуже плакала. Вона була дуже налякана.

Жінки здійняли галас, і зловмисник кинувся навтіки. Чоловік заховався в одному з приватних обійсть, там його і знайшли. Батьки постраждалої, на щастя для ґвалтівника, прибули на місце дещо пізніше за правоохоронців.

Олександр Чабан, керівник Тлумацького РВ міліції:

- Він пояснював, що зустрів давнього друга. З ним випив, і його потягнуло на такі дії. Хоча, я думаю, що це обман. Він знав, що він робить, і свідомо йшов на такі діяння.

60-літній плейбой, інтелігентного вигляду, одружений. Має дітей та онуків. Він легко входив у довіру, чим користувався під час своїх злочинів. Тепер пенсіонер-ґвалтівник чекатиме на суд за ґратами. Під конвоєм його доправили в львівське СІЗО.