Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

26 листопада 2010, 14:22 Секс і почуття
На Луганщині затримали гвалтівника, якого ловили 5 років
На Луганщині затримали гвалтівника, якого ловили 5 років

Зґвалтування дитини в Запорізькій області. Збоченець перестрів дівчинку на дорозі, погрожуючи ножем, зґвалтував, потім пограбував. Злочинця затримали наступного дня. А ось ґвалтівника з Луганщини правоохоронці ловили 5 років.

П’ять років надії. Того страшного дня 2005-го року Ірина не забуде ніколи. Вона, як завжди, поверталася додому з роботи, йшла лісосмугою поблизу автовокзалу. Пригадує, краєм ока бачила, як її обігнав чоловік. Раптом він повернувся і вдарив жінку в обличчя рукою. Коли вона впала, перетягнув у кущі і зґвалтував. Потім убрався і пішов, проте ненадовго.

Руслан Усманов, керівник Попаснянського РВ міліції:

- Пока девочка приводила себя в порядок, он опять вернулся, повторил надругательство над данной девчонкой.

Федір, затриманий:

- Это было в час дня на людном месте возле вокзала. Люди мимо ходили.

- Вы совершали половой акт при людях?

- Там не было никакого полового акта. Это ее слова. Она так хотела.

Двічі зґвалтована жінка одразу звернулася в міліцію. Свого кривдника описала точно. За портретом правоохоронці одразу впізнали чоловіка: він три дні як вийшов із в’язниці, відсидів за зґвалтування. Та після нападу на Ірину зник.

Руслан Усманов, керівник Попаснянського РВ міліції:

- Он перекочевал с места на место. В ночное место он перекочёвывал от сестры к родителям. И все это время прятался по погребам, по посадкам, по сараям, но, видно, пришло время расплаты.

Ґвалтівника шукали 5 років. Спіймали - як приїхав до подруги сестри. Злочинець заховався під ліжком, прикрившись лахміттям. Коли його затримали й висунули звинувачення - він відповів: сама винна.

Федір, затриманий:

- Она сама виновата, она выпить захотела. Я ее не бил, я ее держал, чтобы успокоилась. Она меня дважды ударила булыжником по голове.

Тепер голову затриманому лікуватимуть у в'язниці. Часу на це буде вдосталь. Адже сидітиме за зґвалтування вже вдруге.