Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

24 листопада 2010, 13:59 Секс і почуття
У Черкасах від 47-річного педофіла завагітніла 13-річна дівчинка
У Черкасах від 47-річного педофіла завагітніла 13-річна дівчинка

Чергового збоченця затримали в Черкасах. Сорокасемирічний підприємець розбещував неповнолітніх. Жертвами педофіла стали два десятки дітей.

За стінами цього фешенебельного будинку коїлося страшне. Розлучений підприємець мешкав самотньо. Ніхто й гадки не мав про його збочені сексуальні фантазії. Чолов’ягу збуджували діти. Педофіл фільмував усе, що робив із неповнолітніми.

Леонід Бойко, перший заступник керівника УМВС України в Черкаській області:

- На сьогоднішній день встановлено порядка 19 потерпілих, з них чотири неповнолітніх хлопці. Є ще не встановлені порядка 12 чоловік, перевіряємо до злочинів минулих років.

Схема заманювання дітей до будинку була простою. Чоловік знайомився з жертвами на вулиці, хитрощами садовив дітей до машини, а потім віз до себе в оселю. Там робив усе, що йому заманеться.

Андрій Тютенко, в.о. керівника відділу УМВС України в Черкаській області:

- Всі дані потерпілі були з неблагополучних сімей, шляхом підкупу та грошима, різними дарунками входив до них в довіру і задобрював їх. Вони, так як були з неблагополучних сімей, отримували від нього кошти, алкогольні напої та возив їх по місту на різні розважальні заходи.

Деякі діти розуміли: те, що з ними робить чоловік, не правильно. Утім, розповісти родичам чи міліції боялися. Педофіл показував жертвам відео збочень і погрожував. Мовляв, записи побачить увесь світ, коли хоч хтось дізнається про те, що коїться в будинку. Залякані діти мовчали.

Андрій Тютенко, в.о. відділу УМВС України в Черкаській області:

- В подальшому дані фото та відео він показував своїм знайомим, іншим дівчатам із неблагополучних сімей, яких схиляв до участі в даних відеозаписах. Неповнолітні громадянки не усвідомлювали небезпеки суспільних дій, впадали під вплив даного громадянина.

Одна дівчинка шокувала співробітників міліції. 13-річна дитина зізналася, що вона вагітна від свого мучителя. І розповіла, що сорокасемирічний чоловік ґвалтував її протягом року. Педофіла затримали. Більшість жертв уже відома. Найстаршим із них - 13 років, наймолодшим - дев’ять.