Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

3 листопада 2010, 14:32 Секс і почуття
На Луганщині педофіл глумився над своїм 8-річним пасинком
На Луганщині педофіл глумився над своїм 8-річним пасинком

На Луганщині спіймали педофіла. Щоби поквитатися за завдані в дитинстві знущання, 27-річний збоченець взявся за сексуальне виховання свого неповнолітнього пасерба. Та глумився виродок не довго - розпусна наука скоро довела до буцегарні.

Під вечір тридцятирічна Оксана зібралася до сільмагу. Щоби догодити співмешканцеві, мала купити пляшку горілки та щось із закуски. Коли за годину повернулася - коханий голосно хропів на ліжку. У чолов’яги було спущене спіднє, а поряд рюмсав її восьмирічний синок.

Мати постраждалого:

- Заставлял его заниматься с ним оральным сексом.

Налякана мати розштовхала п’яного, як чіп, коханця, а той пробурчав, що нічого такого не було. Про те, що насправді сталося, довідалася від чотирирічного сина, що став свідком таткового "виховання" старшого братика. Жінка вигороджувати педофіла не стала і повідомила про все міліціянтів.

Постраждалий:

- Папка п'яний прийшов. Мамка пішла в магазин по молоко, а він сказав мені (на ухо каже) і я начав це дєлать. А коли мама пішла, він почав опять заставлять дєлать і делать.

Зізнання постраждалого хлопчика збоченець підтвердив на першому ж допиті. Розповів, як у дитинстві сам потерпав від домагань батька-п’яниці. Мовляв, таким чином поквитався з минулим.

Андрій Шадлер, керівник Сватівського РВ міліції:

- Он нам пояснил, что его сподвигло состояние алкогольного опьянения, и он перестал контролировать свои действия. Гражданка, мать детей, отсутсвовала, поэтому он решил воспользоваться детьми.

Підозрюваний:

- Мене перемкнуло, я зайшов, нічого такого не було. Я показав, як мені він колись дэлав, і тут Наташка зайшла.

Однак правоохоронці у версію про алкогольне затьмарення не вірять. За словами постраждалого, щораз, коли вдома не було матері, п'яний вітчим чіплявся до нього. А щоби малий не пробалакався, погрожував йому і трьом іншим братам і сестрам. Нині діти в лікарні. В усіх діагностували затримку фізичного розвитку, виснаження через постійне недоїдання та хронічну застуду. Додому вони вже не повернуться - після одужання всіх передадуть до інтернату.

Андрій Шадлер, керівник Сватівського РВ міліції:

- Были опрошены соседи, которые подтверждают, что данная семья является неблагополучной, ведут антисоциальный образ жизни, и данная ситуация назрела, исходя из соц. статуса семьи.

А проти педофіла вже порушили кримінальну справу. Попри розкаяння і крокодилячі сльози на нього тепер чекає відоме всім збоченцям тюремне виховання.