Телеканал НТН
Повідомити новину

Новини каналу

8 вересня 2010, 12:51 Секс і почуття
В одному з районів столиці завівся маніяк-педофіл
В одному з районів столиці завівся маніяк-педофіл

У Києві, на Троєщині, з'явився маніяк. Принаймні, так вважають місцеві мешканці. Напередодні початку навчального року невідомий зґвалтував одинадцятирічну дівчинку. Все списували на поодинокий злочин, а вже за тиждень - черговий випадок. Тож батьки всерйоз занепокоїлися за своїх чад.

На Троєщині розгулює ґвалтівник-педофіл. Саме з таким повідомленням зателефонували до редакції "Свідка". Перший випадок, нібито, стався на вулиці Радунській. Серед білого дня постраждала одинадцятирічна дівчинка.

Ніна, продавчиня:

- В той день іменно вона три рази приходила до мене скуплятися, потим вона прийшла поміняти консерву в маслі, і, мені кажеться, тоді все й сталося.

З одного боку садочок, з іншого - школа. Будинок на пагорбі. Тамтешні мешканці припускають, зловмисник довго обирав жертву. Побачив, як дитина поверталася додому і чекав її біля під’їзду. Коли мала відчинила двері, увійшов слідом за нею.

Мирослава Євгенівна, мешканка м. Києва:

- Он в лифт с ней сел это с того что я слышала, а потом остановил лифт и, угрожая ножом, вывел на чёрную лестницу.

Криків ніхто не чув. Ґвалтівник познущався з школярки і втік. Пізніше її у тяжкому стані забрала "швидка". Сусіди співчували. Та вже за тиждень не на жарт занепокоїлися. На сусідній вулиці Бальзака за схожих обставин ледь не зґвалтували іншу школярку.

Наталя Андріївна, консьєржка:

- Девчушечка шла со школы с удлинённой группы, и напал на неё насильник там, только попытка была. Он за ней ворвался в лифт, она вырвалась и побежала по лестничной клетке. Он её там настиг, придушил, но кто-то ему помешал.

За описами, першого разу напав кавказець, другого - слов'янин. Люди кажуть, правоохоронці навіть перевіряли чоловіка з будинку, але відпустили. Крім цього на Троєщині подейкують, що був і третій випадок. Жертва померла. Мешканці переконані, що це справа рук однієї людини. І побоюються за дітей та за себе.

Тетяна, мешканка м. Києва:

- Ищут, но вряд ли найдут. Вечером гулять не ходим, потому что страшно. Днём покамись гуляем.

Мирослава Євгенівна, мешканка м. Києва:

- Ужасные мысли. Радует, что у меня внук, хотя это ужасные мысли.

В міліції новину про маніяка коментують неохоче і говорять тільки про один випадок. Про інші навіть не чули. Але громадянам все одно радять бути пильними.

Володимир Дмитренко, заступник керівника відділу ГУ міліції м. Києва:

- На сьогодні по місту Києву за останній тиждень зафіксовано одне зґвалтування неповнолітньої у Деснянському районі. Міліція вживає всіх заходів по розшуку і затриманню злочинця та складений фоторобот, проводяться першочергові дії. Якщо казати про безпеку дітей, безумовно, батькам треба контролювати дітей не відпускати їх і забирати зі школи, та приділяти всіляку увагу від зазіхань.